Maja Šuput otkrila što je radila tik pred nastup: ‘Ovo ne bu dobro’

Maja Šuput (Foto: Instagram)

Za jednu od najzaposlenijih domaćih pjevačica, 44-godišnju Maju Šuput, i ovo je ljeto radno. Tako Maja posljednjih tjedana časti obožavatelje na Instagramu fotografijama s nastupa, ali i onim s odmora u pauzama od istih.

A nakon što je nekoliko dana provela u Istri, gdje je, između ostalog, s obitelji posjetila i Zvjezdarnicu Višnjan, koja je posebno oduševila njezinog trogodišnjeg sinčića Blooma, Maja se vratila radnim obavezama.

Tako je sinoć imala nastup na Pagu, a kako su izgledala zadnje pripreme za isti, najbolje pokazuje snimka koju je objavila putem Instagram storyja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)


“Ne bu dobro”

Naime, iako je već bila u potpunosti spremna izaći na pozornicu, pjevačica je u posljednji trenutak odlučila napraviti preinake na svojoj odjevnoj kombinaciji.

“Shvatili smo pred nastup da je haljina preduga pa da malo cveknemo”, napisala je Maja u opisu snimke na kojoj joj se škarama skraćuje haljina koju u tom trenutku nosi na sebi.

“Ne bu dobro”, kratko se našalila 44-godišnjakinja u objavljenom videu.

Maja je pred nastup skraćivala haljinu (Foto: Instagram)

Majina izjava o suprugu Nenadu izazvala reakciju: Komentar koji je dobila nije prošao neprimijećeno

Tretman dostojan kraljice

Inače, pjevačica je ovih dana pažnju privukla i fotografijom na kojoj pozira pored helikoptera, a uz koju se pohvalila kako je imala tretman dostojan kraljice.

“Stigle smo sa stilom”, poručila je Maja uz fotografiju na kojoj pozira s prijateljicom s kojom je u jednu vinariju u Istri stigla, ni manje ni više, nego helikopterom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)


Komentari