Maja Šuput otkrila da je na svog supruga ‘pala’ zbog jedne stvari: ‘I on i ja smo to osjetili’

Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram)

Popularna pjevačica Maja Šuput najpoznatija je po svojoj dobroj energiji te nastupima i koncertima koje često održava. Također, Maja je aktivna na društvenim mrežama gdje često dijeli trenutke iz svog privatnog života.

Pozornost javnosti najviše privlače fotografije na kojima je u društvu supruga Nenada Tatarinova te sina Blooma. Podsjetimo, par se vjenčao u svibnju 2019. godine, a u ožujku 2021. godine dobili su sina.

Također, prije nego što je Maja upoznala sadašnjeg supruga, on je 2015. godine bio generalni direktor D-resorta u Šibeniku. Nenad je i tada imao elegantan stil oblačenja, ali je ipak izgledao drugačije. Inače, o tome kako su se upoznali i čime ju je Nenad osvojio, Maja Šuput nedavno je govorila za radio Happy FM.

‘Dobro je mirisao’

“Nenad je bio direktor hotela u Šibeniku, jednog novog, a ja kao hotelijer po struci i valjda najveći putnik na svijetu, čim čujem da se otvorio novi hotel, a da je super, tražim da tamo spavam, u Hrvatskoj. Kako svaki vikend pjevam, uvijek pikiram neki hotel. Ja sam baš stvarno jako opsjednuta s hotelima”, objasnila je Maja.

Također, navela je i da ju je Nenad došao pozdraviti nakon što je stigla u novi hotel. “Naravno da ga nisam uopće doživjela jer me svaki put netko dođe pozdraviti nego je nevjerojatno dobro mirisao. Nisam znala tko me došao pozdraviti i pitam na recepciji tko je gospodin koji me pozdravio. Kažu oni da je to direktor hotela. Bože, što čovjek dobro miriši”, prisjetila se Maja.

Nadalje, objasnila je da joj se tek treći put pri njezinom dolasku u hotel Nenad počeo udvarati. “Ja bila slobodna, on bio slobodan. Imala sam slobodnu noć, bila sam s prijateljicom i pozvao nas je na zabavu na bazenu ispred hotela. Mi smo došle. I valjda smo i on i ja osjetili tu neku kemiju. On je ponovno onako mirisao. I tu je on skužio da sam ja OK kad mi se počeo udvarati. I boga mi, on je primio i nije više pustio. Uzela direktora. Hotel ću si očigledno izgraditi sama jednog dana”, zaključila je Maja.


Nakon što je zbog videa na Instagramu upala u probleme, Vlatka opet provocira: Zagolicala je maštu pratitelja


Komentari