Maja Šuput objavila video iz stana, pratitelje iznenadilo što Bloom ima: ‘Svakodnevni kućni kaos’

Maja Šuput (Foto: Instagram)

Pjevačica Maja Šuput s pratiteljima rado putem društvenih mreža dijeli privatne trenutke iz njezinog obiteljskog života, a sada je na svom Instagram profilu objavila video iz svog stana, u kojem je pokazala kako se Bloom igra s hrpom autića.

“Da mi je netko rekao da ću jednom u životu imati više autića nego cipela… Naš svakodnevni kućni kaos”, napisala je.

Objavu su odmah komentirali pratitelji, koji su se poistovjetili s njenim slatkim mukama.

“Znači i nama su sve, ima ih svuda po kući i u garaži sam našla…Jedan dan će se netko ubit na te autiće. Neki dan ja s mojim Pepijem u dućanu i kažem mu ‘ajde uzmi jedan sebi i jedan braci’ (kao bio je dobar na slikanju za osobnu -nije bio dobar, ali ima 2 godine, kaj ću s njim), a on kralj uzima redom koliko mu stane u ruke i nosi u košaru jer baš im svi trebaju”, napisala je komentatorica. “Eno ih pun ormar. Ako Vam treba još proslijedim jer smo sad, najednom, na Tomici i prijateljima i svemu što ima veze s vlakićima i tračnicama”, “koliko tek ja imam autića uz tri sina”, pisali su.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Priznala što ‘krije’ od Blooma

Inače, Maja je nedavno priznala da od Blooma ‘krije’ da je pjevačica.

“Ja radim po noći tako da ja idem od doma tek kada on ide spavati. I dođem nazad dok on još spava. Tako on u većini slučajeva nema pojma da sam ja bila vani.

Samo ono što je kod mene drukčije jest što se ja ujutro pretvaram da sam odmorna pa se dignem kad i on. Što znači da nisam spavala pa idem dalje u dan i navečer na svirku. Drugi ljudi bi vjerojatno odspavali, ali ja ne”, objasnila je.

Maja Šuput otkrila što krije od sina Blooma: ‘On u većini slučajeva nema pojma’


Komentari