Maja pokazala što je Bloom napravio na odmoru: ‘Prekrižit će nas ovi iz hotela’

Maju Šuput (Foto: Nova TV)

Osim što je poznata kao velika radoholičarka, 44-godišnja pjevačica Maja Šuput velika je i zaljubljenica u putovanja pa tako svaki slobodan trenutak koristi za istraživanje neke nove države. Trenutno se s obitelji, suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom nalazi na egzotičnim Sejšelima kamu su stigli nakon odmora u Istanbulu i Dubaiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

A da u ovom raju na zemlji ne uživa samo pjevačica već i njezin uskoro trogodišnji sinčić svjedoče i njezine posljednje objave na Instagramu. Naime, Maja je s pratiteljima na Instagramu podijelila nekoliko snimki na kojima se može vidjeti kako Bloom provodi vrijeme na Sejšelima.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Vrijeme krate razbijanjem kokosa

Tako je najprije otkrila kako su se tata i sin primili razbijanja kokosa. Objavila je snimku na kojoj Nenad sa drvenim čekićem lupka po kokosu a zatim pije vodu iznutra. Čini se kako se i maleni Bloom primio čekića, no Nenad je to sigurno nadzirao budnim okom.

Nenad i Bloom zabavljali su se razbijajući kokose (Foto: Instagram/screenshot/kolaž)

`Jesi se sav zmazao?´, upitala je potom Maja sina u drugoj priči, na kojoj maleni žlicom jede tekuću čokoladu iz metalne zdjelice. Bloom je na to kratko odgovorio ‘da’, a Maja je zatim predložila da se odu okupati kako bi uklonili mrlje.

‘Prekrižit će nas ovi iz hotela´, ustvrdila je uz smijeh pjevačica, misleći na smeđe mrlje na Bloomovom hotelskom ogrtaču.

Detalj na fotki s odmora Maje Šuput otkrio istinu o Nenadu: ‘Nisam ovo znao’

`Nisam znao da je Nenad doktor´

Inače, pjevačica je mnoge i iznenadila detaljem koji je otkrila upravo kad su stigli na Sejšele. Naime, na jednoj od fotografija koje je Maja podijelila s pratiteljima bio je i zaposlenik aerodroma koji je u ruci držao znak na kojemu je pisalo kako očekuje dr. Nenada Tatarinova i gospođu Maju Šuput.

Natpis za doček Maje Šuput i Nenada Tatarinova (Foto: Instagram)

`Nisam znao da je Nenad doktor´, napisao je u komentarima iznenađeni pratitelj na što mu je drugi ubrzo odgovorio:

`Čovjek je završio fakultet za menadžment u hotelijerstvu (ili kako se to već zove) pa možda ima doktorat na temu toga nečeg pa uslijed toga i ovo dr. ispred imena´.

 

 

 


Komentari