Macronovu suprugu Brigitte nazivali su ‘pumom’, a ona je priznala: ‘Komplicirano je kada je velika razlika u godinama’

Foto: Screenshot

Francuski predsjednik, 43-godišnji Emmanuel Macron večeras je stigao u Hrvatsku u dvodnevni posjet, a više od njegovog političkog života, javnost intrigira onaj ljubavni. Naime, Macron je posljednjih 14 godina u braku sa 25 godina starijom suprugom Brigitte, a njihova veza od samih je početaka izazivala sablažnjavanje javnosti, osobito nakon što se doznalo da je sve započelo još u školskim klupama gdje je gospođa Macron bila u ulozi učiteljice, a francuski predsjednik učenik.

A premda u medijima ne daje često intervjue, svojedobno je Brigitte za tamošnju radio postaju RTL odlučila otvoriti dušu i progovoriti o ljubavi s mlađahnim Emmanuelom.

˝Duboko mu vjerujem. Tu smo jedno za drugo 24 sata na dan, iznimno povezani. Između nas ne postoje nikakve prepreke, niti išta može stati između nas˝, rekla je tada Brigitte Macron te dodala kako su im dvije stvari iznimno bitne: zajednički doručak, kada razgovaraju o danu ispred njih, kao i večera oko 23 sata, kada prepričavaju sve što se dogodilo tog dana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brigitte Macron (@brigittemacronfanpage)


˝To što nismo istih godina doista nije lako˝

Također, prva dama Francuske tada je komentirala i javnu fascinaciju njihovom razlikom u godinama te iskreno priznala kako mrzi to što je nazivaju ženom pumom (starijom ženom koja voli mlađe muškarce). ˝To što nismo istih godina doista nije lako, a još je više komplicirano kada je, kao u našem slučaju, toliko velika razlika u godinama˝.

Ipak, unatoč velikoj ljubavi, osobito na samim počecima veze, Brigitte Macron priznala je kako vezu ne bi ostvarila da je u svemu nisu podržala njezina djeca:

˝Shvatila sam da je Emmanuel moj život˝

˝Trebalo mi je dugo vremena da shvatim što se točno događa između Emmanuela i mene, potom da riskiram sve i postanem mu supruga. U svemu tome nisam željela uništiti živote svoje djece, to jednostavno nije bila opcija. Naravno da sam ih povrijedila, kao i svako dijete čiji se roditelji rastanu, no, jednostavno, u jednom sam trenutku shvatila da je Emmanuel moj život, a to su i oni sami shvatili˝, rekla je.

˝S vremenom sam se naučila nositi s ružnim komentarima, iako mi je bilo teško. Jednostavno sam znala da i to mora proći˝, rekla je te dodala: ˝Postoje trenuci u životu kada treba donijeti ključne odluke. Za mene je to bila naša veza. Naravno, doručkujemo zajedno, ja i moje bore i on i njegova mladost, ali to je tako. Da nisam odlučila da godine nisu važne, propustila bih svoj život i nikad ne bih bila sretna˝.


Komentari