Ma tko je čuo pjesmu: Zagrebačka pjevačica pokazala ‘sve’ na popularnom festivalu

Žanamari na 16. CMC festivalu (Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX)

Sinoć je u Vodicama održana druga večer ovogodišnjeg izdanja CMC festivala. Glazbeni događaj opet je okupio brojna poznata lica s domaćeg estradnog neba, a pažnju su ovaj put ukrale dvije dame.

Žanamari Lalić i Nives Celzijus svojim su modnim izdanjima malo toga ostavile mašti na volju, a nema tko se od okupljenih nije okrenuo za pjevačicama.

Obje glazbenice sinoć su predstavile svoje nove pjesme, a dok je Žanamari za glazbenu večer izabrala crnu haljinu, Nives je došla u bijelom izdanju.

Žanamari pažnju privukla prozirnom haljinom (Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX)

Predstavile nove pjesme

Žanamari je tako nastupila jedanaesta po redu sa svojom novom pjesmom ‘24/7’, a na festival je odjenula crnu prozirnu haljinu ukrašenu svjetlucavim detaljima.

Ispod izazovne haljine 42-godišnje pjevačice naziralo se donje rublje, a svoje modno izdanje Žanamari je upotpunila crvenim salonkama i zanimljivim naočalama.

Nives je pak u prvi plan odlučila staviti dekolte pa se u Vodicama pojavila u bijeloj kombinaciji kožnih hlačica i jaknice koje je zaokružila čizmama u istom tonu.


Nives Celzijus (Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX)

“Nije nešto na što je moja publika navikla”

Inače, Nives se sinoć publici predstavila s novom pjesmom pod nazivom ‘Moja pila’ za koju je ranije izjavila kako se dugo dvoumila bi li je uopće objavljivala.

“Dugo sam se libila da li da je uopće puštam van, jer to nije nešto na što je moja publika navikla, ali mislim da će im se svidjeti jer je tekstualno vrlo zanimljiva”, rekla je Nives nedavno za InMagazin.

Inače, 42-godišnja pjevačica je prvi put nastupila u Vodicama 2014. s pjesmom ‘Karanfili’.


Komentari