Luciano Plazibat ‘skinuo’ kralja funka i izazvao euforiju: ‘Ovo je savršenstvo’

Foto: Nova TV

Večeras se prikazuje nova epizoda popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato, gdje se pjevači prerušavaju u druge poznate glazbenike i izvode njihove hitove.

Tako se Luciano Plazibat večeras “pretvorio” u Dinu Dvornika i izveo njegov mega-hit Ništa kontra Splita, veliki hit sa splitskog festivala. Žiri i publika izvedbom su bili oduševljeni.

“Osim što je definitivno velika istina da zaista iz emisije u emisiju rasteš, hvala ti što si napravio ovakav jedan prekrasan put prema veličanstvenosti našeg Dine Dvornika. Bravo!” istaknuo je Goran Navojec.

Najbolja transformacija do sad

“Toliko si dostojanstveno iznio ovaj lik Dine Dvornika i ja ti na tome čestitam. Te godine 1995. upoznala sam Dinu i to je bio i moj prvi nastup na tom festivalu tako da si me raznježio”, dodala je Minea.

“Luciano,ovo je savršenstvo,ako te Dino gleda, ja mislim da je zadovoljan”, “Najbolja njegova transformacija do sada”, “Nadam se da bude pobjedio danas jer mu stvarno ide sve bolje i bolje i bas se trudi”, “Sjajan”, komentari su gledatelja videa koji je na YouTubeu već prikupio nekoliko tisuća pregleda.



Komentari