Ljudi ne vjeruju koliko godina ima predstavnica Srbije: ‘Ovo saznanje me iznenadilo’

Teya Dora (Foto: Instagram)

Srbiju će na Eurosongu predstavljati Teodora Pavlovska umejtničkog imena Teya Dora s pjesmom Ramonda, a odmah nakon njene pobjede na srpskom izboru koji je održan u subotu navečer, mediji su se raspisali o životu ove pjevačice te je mnoge šokirao podatak da ima 32 godine.

Kako u njenoj biografiji piše, Teya Dora je rođena 1992. godine u Boru na istoku Srbije, a fanovi nisu skrivali nevjericu tom činjenicom.

Konkurencija Baby Lasagni: Srbi odabrali pjesmu za Eurosong, poslušajte kako zvuči

“Izgleda kao da ima 16 godina”, “Mislila sam da ima 10 godina manje”, “Saznanje da Teya Dora ima 32 godine mi je šok”, “Ne mogu vjerovati da je starija od mene”, “Pitam mamu što misli koliko Teya Dora ima godina, kaže pa možda 17”, neki su od komentara na društvenim mrežama.


Srbija na 23. mjestu kladionica

Srbija i Hrvatska natjecat će se u prvom polufinalu Eurosonga, koje je na rasporedu 7. svibnja. Hrvatsku će predstavljati Baby Lasagna s pjesmom Rim Tim Tagi Dim, a upravo je naš predstavnik favorit kladionica za pobjedu na Eurosongu. Srbija se na eurovizijskoj kladionici nalazi na 23. mjestu u trenutku pisanja ovog teksta.

 


Komentari