Lana Klingor Mihić prolazi kroz izrazito težak period: ‘Tuga neće nikad proći’

Lana Klingor Mihić (Foto: Instagram)

Iako je pratitelje na društvenim mrežama naviknula da na istima najčešće dijeli samo one lijepe trenutke iz svoje svakodnevice, nekadašnja pjevačica, a danas uspješna poduzetnica, svestrana Lana Klingor Mihić, svojim posljednjim storyjem na Instagramu dala je do znanja kako život nije samo ono što vidimo na društvenim mrežama.

Naime, Lana je podijelila fotografiju ispred Odjela za demenciju uz koju je otkrila kako su posljednji mjeseci za nju izrazito teški.

Iako nije otkrivala previše detalja, iz objave se da zaključiti kako se netko njoj blizak bori s ovom nemilosrdnom bolešću koja ostavlja posljedice ne samo na oboljelu osobu, već i na njegovu kompletnu okolinu, budući da dementna osoba postaje sve više ovisna o tuđoj pomoći.

Lana Klingor Mihić (Foto: Instagram)

“Život nemilosrdno ide dalje”

“Imam osjećaj da količina tuge koju nosim u sebi posljednjih 10 mjeseci neće nikad proći. I ne znam kako da se nosim s tim. Prošla sam i preživjela svašta, ali ovo je neki novi level koji ne znam hendlat.

A život nemilosrdno ide dalje. Mama sam, supruga, posao ide… A u meni sve stoji”, napisala je 43-godišnja Zagrepčanaka poručivši kako “život nije Instagram”.

Inače, Lana je godinama već u sretnom braku s Antom Mihićem te zajedno odgajaju njihove tri kćeri, a osim supruga, najveća podrška u životu su joj uvijek bili i njezini roditelji o čemu se nije libila i javno govoriti.


Prestravljena Lana Klingor Mihić pokazala što se dogodilo njezinoj kćeri: ‘Jedna strana lica potpuno prekrivena krvlju’

Roditelji su joj velika podrška

Tako je prije koju godinu, nakon što se podvrgnula zahvatu zamjene silikona u grudima, s pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj se vidi njezina majka Sonja koja je tijekom čitavog perioda oporavka brinula o svojoj kćeri.

“Najnježnije su ruke moje majke! Jedva mi je dozvolila ovu fotku pa moram podijeliti. Moja crvenokosa Sonja. Sad je u penziji pa ju baš briga, ali svi koji je pamte, pamte je kao crvenokosu jaku ženu, koja se nesebično davala u pomoći drugima, koja pomiče planine i nema toga što ne može.

Uvijek borac, uvijek na strani potrebitih i slabijih, uvijek čovjek. Oslabila je moja majčica, potrošio ju je život, sustigao Parkins, ali zato ima mene, Sonju 2.0. a ta pak, kao što znate, sve što dotakne pretvori u zlato. Zato nema brige, jer jedna je mama i jedan je tata”, poručila je Lana tada.


Komentari