Lana Klingor Mihić otvorila dušu pa priznala što ju muči: ‘Plače mi se i osjećam se grozno’

Lana Klingor Mihić (Foto: Instagram)

Da se u užurbanom načinu života ,kakav danas gotovo svi vodimo, često znamo izgubiti i doći do točke kad je predah od svakodnevice i više nego potreban, zna i svestrana Lana Klingor Mihić koja je ovih dana uzela pauzu od obaveza i otišla na zasluženi odmor.

No, koliko god ga nekad priželjkivali, odmor bez djece i muža nekad se ispostavi i da nije toliko idiličan, pa mnoge mame ubrzo uhvati i nostalgija za najmilijima što se dogodilo i samoj Lani.

U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu osvrnula se upravo na tu temu i iskreno priznala kako je kod kuće ipak najljepše.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝖫𝖺𝗇𝖺 𝖪𝗅𝗂𝗇𝗀𝗈𝗋 𝖬𝗂𝗁𝗂𝖼 (@lanatheklingor)


“Je li normalno da se osjećam grozno”

“Ne znam hoćete li razumjeti… ukratko, zove mene moja Paula Sikirić i pita: ‘Buraz, ideš sa mnom 5 dana na odmor?’ Kažem: ‘Naravno, već sam spakirana i stvarno mi treba, umorna sam od posla, ljudi, pasa, svega’.

Nakon 100 km ju pitam: ‘Je l” normalno da mi se plače od muke jer moji nisu sa mnom i da se osjećam grozno?’ Kaže: ‘Je, ne brini, ja sam ista, večeras ćemo malo plakat zajedno i bit će sve ok’

Ponudite mi sva mora svijeta, sve brodove, jahte, avione i velike gradove…. Ja više bez svojih ne idem nikuda. Iako znam da će mi ovih par dana dobro doći jer svi trebamo ponekad ostati sami sa sobom”, priznala je Lana iskreno, a potom otkrila što ju je na odmoru ipak uspjelo oraspoložiti.

Što se dogodilo s licem Lane Klingor: Pjevačica priznala što je učinila

“Drž’ se i uživaj”

“Malo me raspoložio simpatični konobar Luka, nevjerojatno pristojan mladi dečko, kad je rekao: ‘Moram vam reći, styling vam je prebrutalan, baš ste lijepi'”, dodala je 43-godišnja pjevačica i poduzetnica.

U komentarima su se ubrzo javile i druge mame koje su se mogle poistovjetiti s Laninim riječima.

“Ah da… mi mame, dugo mi je trebalo da se odvažim kidnuti na tjedan dana. Sada samo kažem sve vam je oprano i opeglano, imate hrane u zamrzivaču i ćao… ok moji su veliki, drž’ se i uživaj”, poručila joj je tako jedna od pratiteljica.


Komentari