Lana Jurčević podijelila video kćerkice pa otkrila što ju je razljutilo: ‘Ne piše mu se dobro’

Lana Jurčević (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Pjevačici Lani Jurčević krajem prošle godine ostvarila se dugogodišnja želja – postala je mama.

Lana je u Petrovoj na svijet donijela djevojčicu, kojoj su ona i partner Filip Kratofil nadjenuli ime Mayla Lili, a posljednje mjesece 39-godišnjakinja posvećena je upravo svojoj kćerkici.

I premda na društvenim mrežama ne objavljuje koliko je znala prije nego je postala mama, obožavatelje na istima svako toliko počasti pokojom objavom koja prikazuje njezinu trenutnu svakodnevicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)


“Ne piše mu se dobro”

Tako se u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu pohvalila kako je sedmomjesečna Mayla Lily naslijedila maminu ljubav prema glazbi, ali je otkrila i tko ju je posebno razljutio.

“Ja nemrem s njom, obožavam! Išle smo nešto obavit, ušle u stubište i kad je skužila jeku, nije se ugasila! A ovog komarca ću naći, ne piše mu se dobro”, napisala je pjevačica u opisu vide na kojemu se može čuti veselo glasanje djevojčice koja na nogici ima trag uboda od komarca.

“Preslatko,a komarcima se loše piše! Majčinska ljubav je najjača”, “Meni se čini da je na mamu”, “Kakva slatkica malena, a čuj tek taj glasić”, pisali su razdragani pratitelji u komentarima ispod Lanine objave.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

Hrvatske majke reagirale na objavu Lane Jurčević: ‘Kuća se ne pere kad zapucketam prstima’

Očekivanja i realnost

Inače, pjevačica je prije koji dan mnoge nasmijala i snimkom u kojoj je pokazala kako nije uvijek jednostavno biti i supruga i majka i domaćica.

U videu koji je podijelila pojasnila je kakva su očekivanja muževa, a kakva je zaista stvarnost jedne mame.

S njom su se tad poistovjetile brojne mame među kojima i pjevačica Žanamari Lalić koja je poručila kako je “sve istinito”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)


Komentari