Krenula s renoviranjem kuće u Zagrebu pa uočila jednu stvar: Ovo je sve češći problem kod mnogih

Ida Prester (Foto: Lucija Ocko/CROPIX)

Koliko nam radosti donesu kad je konačno sve gotovo, jednako toliko, ponekad i više, muke nam zadaju građevinski radovi prilikom više-manje bilo kakvog pothvata na koji se odlučimo.

A na jedan, poprilično hrabar potez, prije nekoliko se mjeseci odvažila i naša poznata pjevačica Ida Prester.

Naime, ova rođena Zagrepčanka, sa suprugom Ivanom Peševskim te svojim roditeljima, odlučila je renovirati njihovu obiteljsku kuću u Zagrebu, a sad je s pratiteljima na Facebooku podijelila kako teku radovi na istoj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Idaprester (@ida_prester)


“Samo da se izvučemo iz ove faze”

“Renoviramo kuću s mojim roditeljima. Počeli smo pred 9 mjeseci, još nismo ni do pola vanjskih radova. Jednom ću napisati knjigu o svim traumama i dogodovštinama, peripetijama i problemima, zasad samo jedno zapažanje, iz mog iskustva dosad”, započela je Ida, a zatim otkrila što je uočila u dosadašnjem procesu renoviranja kuće.

“Svaki put kad jedan od majstora kaže rečenicu: ‘E pa sad kad to već radite, valjda bute napravili pošteno!’… netko ostane bez svoje godišnje place”, napisala je pjevačica te za kraj dodala kako su do sad imali tragičnih, komičnih, ali i super iskustava s građevinom i majstorima.

“Sam da se izvučemo iz ove faze, pa ću podijeliti neke svoje kontakte, preporuke i savjete, kome treba. Računam i na vaše preporuke i dobra iskustva, svaki put mi fb riješi problem”, zaključila je 45-godišnjakinja.

Po zagrebačku pjevačicu na koncert došla hitna: ‘Ne znam što su mi stavili’

“Majstori su pobjednici evolucije”

Očekivano, njezina objava ubrzo je privukla pažnju brojnih pratitelja koji su u komentarima ispod iste iznijeli i neka vlastita iskustva s majstorima, ali i svima dobro poznatu uzrečicu.

“Pronaći majstora je postalo teže nego dobiti na lutriji. I za godinu dana slijede popravci, uz neizostavno ‘jooooj, pa tko vam je to tako napravio'”, napisao je jedan pratitelj na što se Ida kratko nadovezala:

“Majstori su pobjednici evolucije. Ni ajtijevci im nisu blizu… apsolutne zvijezde”.


Komentari