Kovačić i Modrić loptu nakratko zamijenili kuhačom: ‘Dajem najbolje od sebe, nije loše’

Modrić i Kovačić (Foto: Screenshot)

Nakon brzog ispadanja s Europskog prvenstva u nogometu u Njemačkoj, nogometni kolege ali i vrlo dobri prijatelji Mateo Kovačić i Luka Modrić otišli su s obiteljima na zajedničko ljetovanje, a danas su završili u dubrovačkom akvatoriju.

Tako su posjetili restoran Gastro mare Kobaš na Pelješcu čiji je vlasnik legendarni chef Antonio Toni Bjelančić od milja zvani Bjelko, koji je odlučio kuhati riblju juhu s našim proslavljenim nogometašima.

Inače, Modrić je kum prvom djetetu Izabel i Matea Kovačića, sinu Ivanu, a zajednička ljetovanja za ove dvije obitelji ušla su u tradiciju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gastro mare Kobaš (@gastromare)


Život na visokoj nozi

Podsjetimo, Modrić je i prošle godine boravio na samom jugu Hrvatske, a viđen je u Župi dubrovačkoj na luksuznoj jahti Ferretti Custom Line 120 Erolia.

Inače, tjedan dana na toj luksuznoj jahti košta oko 160 tisuća eura, a ista može primiti 10 do 12 ljudi u pet soba. Kako bi se osigurao vrhunski tretman gostiju, na jahtu stane i do osam članova posade.

Krajem kolovoza prošle godine snimljen i na otoku Šipanu u društvu Davida Beckhama, a s njima su bile i njihove obitelji.


Komentari