Korana otkrila što ona i Šarić rade kad ostave sina u vrtiću: ‘Mogla bih se naviknuti na ovo’

Korana Gvozdić i Ivan Šarić ponosni su roditelji malenog Olivera (Foto: Instagram)

Voditeljica Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić ponosni su roditelji dvoipolgodišnjeg dječaka Olivera koji je ovu jesen krenuo vrtić. I premda je razdvajanje od djeteta mnogim roditeljima izrazito teško, priznati će mame i tate, i to zna imati svoje prednosti. A što rade Korana i Ivan kad je maleni u vrtiću, voditeljica je otkrila u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu.

Korana Gvozdić ovu je jesen sina otpratila u vrtić (Foto: Instagram)

‘Dragi me odveo na jutarnji date! Mogla bih se skroz naviknuti na ovo’, iskreno je priznala voditeljica koja se pohvalila fotografijama s romantičnog doručka te dodala: ‘Hvala sinu koji se vratio u vrtić’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

‘Bilo je to daleko od one radosti koju bi majka trebala osjećat’

Inače, dvojac ne skriva koliko uživa u roditeljstvu i trenutcima provedenim sa sinčićem koji je na svijet stigao u svibnju 2021. godine kao prijevremeno rođena beba. Prvi mjeseci s malenim bili su izrazito izazovni i teški, a voditeljica ih je svojedobno i opisala na svom Instagram profilu.


Korana Gvozdić zbog objavljenog videa potaknula komentare: ‘Ti si sada solo?’

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

‘Nije lako objasniti tok misli koji se tada vrtio u glavi, ali čvrsto sam vjerovala da će on znati da sam pored njega, sa kapom na glavi i da slavimo njegov prvi tjedan. Bilo je to daleko od one radosti koju bi majka trebala ili mogla osjećat, ali nekako sam se morala trgnut. Svaki sljedeći tjedan dolazila sam mu s kapicom, i na pitanje doktora i sestara: ‘Koji ono danas slavimo?’ ja sam sa sve većim i većim osmijehom odgovarala: ‘Evo drugi’, ‘Treći nam je’, ‘Već nam je četvrti’, ‘Petiiii”’, prisjetila se tada Korana.

 


Komentari