Kolinda zbog narušenog zdravlja propušta utakmicu Hrvatske: ‘U velikim je bolovima i teško hoda’

Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, koja je poznata po svom uvijek otmjenom i elegantnom modnom stilu, također važi i strastvenu ljubiteljicu sporta pa ju se često može vidjeti na različitim sporstkim natjecanjima na kojima s tribina zdušno bodri hrvatske sportaše.

Definitivno svi još pamtimo 2018. godinu kada je privukla pozornost pozornost ne samo hrvatske već i svjetske javnosti, kada je na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, obučena u crveno-bijele kockice, vatreno navijala za našu reprezentaciju. Nije propustila ni sljedeće svjetsko prvenstvo održano u Kataru 2022. godine.

Ova je strastvena navijačica planirala otputovati u Njemačku i ovoga puta bodriti naše Vatrene na Euru 2024. Međutim, čini se kako će Kolinda ipak propustiti prvu utakmicu Hrvatske na ovom natjecanju i to zbog zdravstvenih problema. Kako piše Danas. hr, bivšu predsjednicu u subotu vjerojatno nećemo vidjeti na tribinama u Berlinu gdje će Hrvatska odigrati svoju prvu utakmicu na ovom natjecanju.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Problemi s koljenom

Naime, ima velikih problema s koljenom. Naime, riječ je rupturi (puknuću) meniskusa lijevog koljena. “U velikim je bolovima i teško hoda”, rekla je Kolindina asistentica Iva Kovačević.

To se moglo primijetiti i prošle nedjelje kada je Kolinda došla sa svojim suprugom Jakovom na glasanje. Tada je hodala polako, s noge na nogu, prema biračkom mjestu.

Podsjetimo, za vrijeme svog predsjedničkog mandata, Kolinda je više puta u tajnosti bila na infuziji u KBC-u Sestre milosrdnice, a redovito je obavljala i preventivne preglede. U Hrvatskoj zakone ne obvezuje državni vrh da objavljuje rezultate svojih sistematskih pregleda, odnosno da javnosti predočuje svoje zdravstveno stanje.


Žanamari progovorila o braku pa stala na kraj glasinama: ‘Ljudima je to čudno’


Komentari