Kolega iz showa o Martini Tomičić: ‘Ona se ne gasi, ja se isključim nakon prvih deset sekundi’

Martina Tomičić (Foto: Nova TV)

Na malim ekranima uskoro kreće nova sezona ‘Supertalenta’. Zabavni show koji pomiče granice i za ovu je sezonu najavio pregršt do sad neviđenih nastupa i točaka koje će osvojiti gledatelje pred malim ekranima.

Kao i prethodnih nekoliko godina, i ove godine u žiriju sjedi dobro poznata četvorka koju čine Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek te Davor Bilman koji s nestrpljenjem iščekuju emitiranje novih epizoda.

I dok obožavatelji sitno broje do početka nove sezone, ono što sigurno mogu očekivati su odlični odnosi među članovima žirija čemu u prilog zasigurno ide i Bilmanova posljednja objava na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Davor Bilman (@davorbilman)


“Ja se isključim nakon prvih deset sekundi”

Naime, 48-godišnji Zagrepčanin poznat je kao netko tko se ne ustručava iznijeti vlastito mišljenje pa čak ni onda kad su u pitanju njegovi prijatelji i kolege iz showa. Tako je sada, bez zadrške i na sebi svojstven način, opisao preostalu trojku iz žirija ‘Supertalenta’.

“Martina je full autentična i ne gasi se, i baš jako puno priča, ali jako to lijepo pojasni ljudima koji je slušaju. Ja se isključim nakon prvih deset sekundi, ali njezin glas je toliko jako da se i dalje osjećaju vibracije dok ona priča tako da ovaj drugi dio ne znam što je ispričala, ali vjerojatno je to dobro ispričala”, kazao je Bilman.

Ništa manje iskren nije bio ni s Fabijanom, ali ni Majom koju je prozvao “najboljom pevaljkom”.

Martina Tomčić uoči početka Supertalenta: ‘Takvih odvratnoća i grozomornih stvari’

Nije štedio ni Maju

“Fabijan se jako voli uživjeti u sve točke. On se toliko uživi nekad da mu se očne jabučice povećaju koliko se uživi i kad se prepadne i kad mu je nešto super… Ali Fabijana volim, mislim, on mi je dobar”, pojasnio je te za kraj otkrio kakva mu je Maja.

“A Maja je Maja, njoj ne možete zamjeriti, ona se jako razmeće sa svojim ekstremitetima, s rukama dok priča, tako da često dobijem ozljede od nje… ali ona jako voli kad priča slovenski, ona nam je najbolja pevaljka tako da”, zaključio je duhovito Bilman.


Komentari