‘KOJI S***’, ‘VRUĆ SI!’ Neven Ciganović raspametio fanove fotografijama s ljetovanja

Foto: Instagram

Društveni kroničar Neven Ciganović od obaveza i snimanja se odmara u Bugarskoj. Nije tajna da je veliki zaljubljenik u njihove plaže, a pratiteljima se javio iz Sunny Beacha. Ovaj 48-godišnjak je ponosno pozirao u šarenom outfitu. Cvjetni dezen na košulji ukomponirao je s ljubičastim kratkim hlačama sa žutim detaljima. Kombinaciju je dodatno podigao sa šeširom na glavi i trendi sunčanim naočalama.

“Volim plaže na kojima čak i ja izgledam prirodno”, opisao je fotografiju i dobio gotovo 2.300 tisuće lajkova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Neven Ciganovic (@nevencigi)

“Koji seks”, “Car dima i magle”, “Ovaj outfit možeš samo ti ovniću moj!”, “Ma ti si zakon uživaj samo u životu. Furaj svoj film kao da je važno kaj drugi misle”, “Vruć”, “Ljepoto moja”, samo su neki od komplimenata na račun Cigija.


Prije dva mjeseca za 24 sata otkrio je da živi na relaciji Zagreb-Beograd. U hrvatskoj metropoli radi, a kod susjeda tulumari. Putovanja i zabave mu nisu problem jer se cijepio u Srbiji. Antikvaserskim pričama se ne opterećuje, a u lipnju je istaknuo kako se nada će ljetovati upravo u Bugarskoj. Na njegovu sreću, prognoza mu se ostvarila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Neven Ciganovic (@nevencigi)

“Zahvaljujući cjepivu počeo sam planirati ljeto. Nadam se da ću otići u Grčku ili u Bugarsku. U Bugarskoj je super, tamo je Sunny Beach. To je mjesto slično Ibizi, puno je klubova i plaža, partiji su, bio sam jedne godine, ludilo. To planiram, a vikendom ću se prije nego što odem tamo zabavljati kod nas na obali”, rekao je tada.


Komentari