Robert Knjaz otkrio tko ga je neugodno iznenadio: ‘Nije ponudio ni vodom, a stan mu vrijedi kao moj kvart’

Robert Knjaz (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Od ove jeseni na HRT-u je krenula nova dokumentarno – zabavna emisija Roberta Knjaza u kojoj poznati voditelj pokazuje neka od najljepših europskih sela.

Emisija je stoga simbolično i nazvana “Najljepša europska sela”, a na svako putovanje Knjaz vodi i jednog HRT-ovog pretplatnika. Tako je sada u razgovoru za tportal otkrio što mu je na putovanjima bila najzabavnije, kakvu si to želju priželjkuje ostvariti, ali i jedan pomalo neugodan trenutak koji još dugo neće zaboraviti.

“Zabavno mi je bilo s jodlerima u Švicarskoj, u ledenoj palači na 3000 metara sa skulpturama od leda, gdje su se doslovce sukobila dva indijska sela u potrazi za izlazom koji je bio metar iza nas”, započeo je Knjaz u intervju za spomenuti medij.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Robert Knjaz (@knjazrobert)


“Nije nas ponudio ni vodom”

Također, prisjetio se i ljudi koje je susretao na putovanjima, a usporedio je i kako su se prema njemu i ostatku ekipe odnosili siromašni s jednim bogatašem iz Chicaga.

“Ne pamtim savjete – ako ne vjerujete, pitajte moju mamu, hahaha. Više pamtim ljude koji npr. u Keniji / Fidžiju / Nepalu uopće ne čitaju vijesti, ne zamaraju se svjetskim problemima i žive sretnije od nas”, rekao je voditelj prisjetivši se mukotrpnog višesatnog snimanja.

“Isto tako sam primijetio da narodi i društva koji imaju manje financija i koji još nisu načeti našim zapadnim načinom života i jurnjavom za uspjehom žive sto puta opuštenije, sretnije i s više smijeha. Imaju više duše i dali bi ti više nego primjerice bogataš u Chicagu, koji nas tijekom višesatnog ljetnog snimanja nije ponudio ni vodom, a stan mu vrijedi kao moj kvart”, pojasnio je.

Presretna Severina podijelila lijepe vijesti: Čestitke pristižu sa svih strana

“Dosta mi je negative”

Kako je ispričao, i sam bi volio biti manje opterećen raznim vijestima, a jedna stvar mu se pak nalazi visoki na listi želja koje bi želio ostvariti.

“Dosta mi je više te negative pa bih se želio riješiti ovisnosti o vijestima… Od lokalnih vijesti, koje su redom crnjaci, do svih tih nesretnih ratova, Ukrajina, Bliski istok, Afrika… Kad prođeš 90-e, ne želiš nikome tu patnju, pa me sve to žalosti na osobnoj razini, jer u ratu obje strane, milijuni ljudi, pate, a za što? Za neka dva luđaka na brvnu”, kazao je te za kraj poručio:

“Živim za dan kad ću otvoriti portal, a glavna vijest će biti npr. koje je selo najljepše ili koji grad je najzeleniji. Koja idila…”.


Komentari