Kćer Simone i Ante Gotovca napunila 18 godina: ‘Imam samo jednu želju’

Simona Mijoković (Foto: Facebook)

Simona Mijoković, javnosti poznatija kao Simona Gotovac, na svom Facebook profilu objavila je zajedničku fotografiju s najstarijom kćeri koja je sada napunila 18 godina. Povodom njezina rođendana objavila je dirljivu čestitku.

“Na današnji dan prije 18 godina, u 21 godini svog života , u Petrovoj bolnici u Zagrebu rodila sam prvim carskim rezom moju milošću Božjom darovanu prvorođenku Gabrielu. Danas ujutro posebno sam na svetoj misi zahvaljivala na daru njenog života, na svakoj osobi koja je bila dio njenog života.

Zahvaljivala na svakoj osobi koja me je dovela do Isusa koji je ne samo spasio moj život , nego obnovio i ozdravio moje majčinstvo. Moja jedina želja je da zauvijek budeš vjerna Bogu, Svom Stvoritelju i Gospodaru života. Da doživi i moje srce jednoga dana tvoje svjedočanstvo o Živomu Bogu, Spasitelju Isusu.

Život u inozemstvu

Neka ti je svaki korak čuvan u Milosti Božjoj. Neka te svaki korak vodi na usku stazu, stazu Spasenja prema Nebu. Voli te mama svim srcem i svom dušom, sretan i blagoslovljen rođendan”, napisala je Simona koja se nakon razvoda od Ante okrenula vjeri”, napisala je Simona.

Podsjećamo, Simona se u svibnju 2016. godine udala za Stanislava Mijokovića s kojim ima troje djece sina Joshuu, kći Amaliju i Zvjezdanu. S prethodnim partnerom Antom Gotovcem ima kći Gabrijelu. Posljednjih jedanaest godina Simona živi pobožni život sa suprugom Stanislavom i četvero djece u Austriji.



Komentari