Kažu da je otrov za muškarce, a pjevačica priznala: ‘A ja nemam 100 eura u džepu’

Rada Manojlović (Foto: Ivan Peric / CROPIX)

Pjevačica Rada Manojlović prvi je put otkrila da je prije nekoliko godina prolazila kroz ozbiljnu depresiju zbog teških financijskih problema. Priznala je da se tada suočavala s preispitivanjem svoje karijere, jer u jednom trenutku nije imala ni 100 eura u novčaniku.

Imala sam ozbiljne psihičke slomove krajem 2021. godine, kada mi se u roku od mjesec dana završila poslovna suradnja duga 16 godina i emotivna veza duga 6 godina. Bilo je i još milijardu drugih problema, i premišljanja u vezi s pjesmama gdje i kako početi u tom trenutku. A ne da si na nuli, svakakvoj”, ispričala je za Grand.

Rekla je da se tad jako loše osjećala i da joj je nedostajalo motivacije za nastavak života: “Ne mogu reći da nisam imala volje za životom, ali sam upadala u neko stanje gdje samo htjela prespavati cijeli dan. Samo da nisam budna. I takva sam bila dva mjeseca, ali sam imala sestru koja mi je rekla: ‘Znaš šta, Radmila, ti ne možeš više spavati’. Jer znate kakav je to život da ti legneš u podne i probudiš se uvečer u devet. Nisam ni za emisije, ni za nastupe. Na sve sam išla s nekom mukom i tjeskobom, uplašena od ljudi. Stanje je bilo katastrofalno, svi me pitaju kad će nove pjesme, a ja nemam 100 eura u džepu”, ispričala je svoju potresnu priču.

Rada Manojlović i Aleksandra Prijović (Foto: Ivan Peric / CROPIX)

Pred koncerta se dogodila nesvakidašnja nesreća

Podsjetimo, Manojlović je trebala biti glavna zvijezda na velikoj manifestaciji teferiča i koride na Ilidži, koja je tjednima unaprijed reklamirana širom Bosne i Hercegovine. Međutim, njen nastup je otkazan zbog čudnog incidenta. Naime, bikovi su probili ogradu i pregazili ljude i djecu u blizini, pri čemu je nekoliko osoba ozlijeđeno, ali nitko nije smrtno stradao. Zbog tog nesretnog događaja cijela manifestacija je otkazana, a Rada je bila u šoku nakon što je saznala što se dogodilo.

Bila je popularna voditeljica, dijagnoza je promijenila sve: ‘Rekla sam ma ne, to je hematom’


“Interes za Radin nastup bio je ogroman, nju Sarajlije obožavaju. Ona je došla čak nekoliko dana ranije u Sarajevo. Malo je uživala, šetala Baščaršijom, a snimala je i neke zanimljive reklame. Trebala je gostovati na teferiču i koridi kao specijalna gošća. Ipak, došlo je do te strašne nesreće s bikovima koji su povrijedili masu ljudi, pa je događaj otkazan. Radu je ta vijest jako potresla. Sestra Maja ju je jedva utješila, ali se malo smirila kad je saznala da će s povrijeđenima sve biti u redu i da je sve moglo proći i puno gore”, ispričali su iz organizacije.


Komentari