Kate se ponovno suočava s glasinama o Williamovoj prevari: Jedan detalj na princu je ključan

Kate Middleton (Foto: Guliver)

Posljednjih tjedana britanska kraljevska obitelj ponovno se našla u središtu pažnje. Naime, nakon što je Kate Middleton iznenadila javnost otkrivši kako je završila s procesom kemoterapije te se uskoro vraća svojim uobičajenim kraljevskim dužnostima, sve su oči bile uprte u vojvotkinju od Walesa.

No, da Kate ne bi bila jedina koja izaziva interes obožavatelja diljem svijeta, pobrinuo se njezin suprug William odlučivši promijeniti svoj prepoznatljivi imidž koji njeguje već godinama.

Tako se 42-godišnji princ prije nekoliko dana u javnosti pojavio s bradom koje se, po svemu sudeći, ne planira tako skoro riješiti. A upravo je njegova brada sada postala predmetom mnogih šuškanja o potencijalnim nevoljama u braku Walesovih.

Kate Middleton i princ William (Foto: Guliver)

“William se želi poboljšati”

“William stvarno voli kako izgleda s bradom, oduvijek je tako”, kazao je sada izvor blizak palači za In Touch. “Nosio bi je već godinama da nije bilo kraljevskog protokola. Možda zvuči glupo, ali princ Harry nije lagao u svojim memoarima kada je napisao da su se on i William posvađali oko njegove brade na dan vjenčanja.

Harry je morao dobiti posebno dopuštenje za svoju bradu, što je dodatno otežalo Williamu jer je uvijek slijedio kraljevski protokol iz poštovanja prema kraljici”, ispričao je izvor.

“William se u zadnje vrijeme želi malo poboljšat. Budući da je Kate puno bolje u zdravstvenom smislu, imao je malo više vremena da se usredotoči na stvari poput kondicije i svog cjelokupnog izgleda. Malo je smršavio i dao izraditi potpuno nova odijela po mjeri. Možete vidjeti kako uglađeno izgleda ovih dana i to je vrlo namjerno”, dodao je izvor.


Nakon objave o liječenju, Kate i dalje muči jedna stvar: ‘William ju treba moliti’

Mamac za žene

A s novim imidžem, William je na sebe privukao i pažnju pripadnica ljepšeg spola. Upravo zbog navedenog, u stranim medijima počela su kružiti šuškanja kako će britanskom prijestolonasljedniku žene sada puno teže odoljeti, a da na ništa manjoj muci neće biti ni on koji se već jednom suočavao s glasinama o prevari Kate Middleton.

Naime, ranije se govorilo kako je William prevario Kate s markizom od Cholmondeleya, Sarah Rose Hanbury. Sarah se i sama kreće u kraljevskim krugovima, a Kate Middleton je poprilično dobro poznaje pa je tako bila i jedna od gošći na njezinom vjenčanju s Williamom.


Komentari