Kate Middleton suočena s velikom prekretnicom: Rak nije jedino s čim se borila proteklih mjeseci

Kate Middleton (Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/Guliver)

Posljednji mjeseci za princezu od Walesa, Kate Middleton, nisu bili nimalo jednostavni. Naime, 42-godišnja supruga princa Williama prolazi kroz proces kemoterapije dok se bori s, za javnost još uvijek nepoznatim, oblikom raka.

No, unatoč teškoj dijagnozi, Kate se sada mora suočiti s još jednom velikom promjenom koja će donijeti nove izazove u princezin život.

Baš kao i u ostatku svijeta, s krajem ljeta, i djeca u Velikoj Britaniji se vraćaju u škole, a to znači da će se Kate morati prilagoditi na novi period u kojem će i njezina djeca, prinčevi George i Louise te princeza Charlotte, morati krenuti u školu te će Kate samim time moći manje vremena provoditi sa svojim mališanima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)


“Nije joj bilo lako”

Kako predviđaju upućeni u zbivanja u kraljevskoj obitelji, kod supruge princa Williama povratak djece u školu izazvat će oprečne emocije.

“Zabavljati troje djece dan za danom, pogotovo kada još sigurno ima dana kada osjeća posljedice liječenja od raka, nije joj bilo lako u ovih proteklih nekoliko tjedana. Ipak, na fotografijama nje i Williama vidi se da izgledaju smireno i zadovoljno”, kazala je za BBC bivša kraljevska komentatorica Jennie Bond.

Također, istaknula je i kako je obitelj proteklih tjedana uživa u obilju zajedničkih druženja te da će isto zasigurno nedostajati princezi, ali i da će joj povratak djece u školu omogućiti i da se “u miru odmori kad joj je potrebno te da ne osjeća krivnju što nije s djecom”.

William i Kate se pribojavaju učiniti ovaj korak: ‘Bilo bi to loše za njih, javnost bi mogla burno reagirati’

Izazovni mjeseci za cijelu obitelj

Podsjećamo, vijest da boluje od raka Kate Middleton je otkrila u ožujku ove godine kad je s javnošću podijelila video u kojem objašnjava da joj je isti otkriven nakon što je u siječnju imala operaciju abdomena.

U isto vrijeme je i britanskom kralju Charlesu dijagnosticiran rak te se obitelj u razmaku od svega nekoliko tjedana morala suočiti s dvjema devastirajućim vijestima.

Međutim, dijagnozi unatoč, supruga princa Williama nije izgubila vedar duh te se, iako se povukla sa svojih kraljevskih dužnosti kako bi se mogla fokusirati na oporavak, pojavila na nekoliko javnih događaja, kao što su Trooping the Color i Wimbledon, čime je oduševila sve prisutne.


Komentari