Kate Middleton ostavila bolest iza sebe, oduševila je toplom gestom: ‘To je čudesno vidjeti’

Kate Middleton i Liz (Foto: Instagram screenshot)

Kate Middleton, princeza od Walesa prošla je kroz teško razdoblje borbe s rakom. Nakon što se u lipnju vratila u javnost uoči teniskog turnira Wimbledona, zbog bolesti se na neko vrijeme morala ponovno povući. Međutim, nedavno je objavila da se vraća svojim dužnostima i da je najgore iza nje.

Njezina ustrajnost inspiracija je mnogim ljudima, kako unutar Velike Britanije tako i šire. Tako ju je nedavno posjetila jedna tinejdžerica koja također boluje od raka. Šesnaestogodišnja Liz boluje od rijetkog i agresivnog tumora, a strastveno se bavi fotografijom.

“Bilo mi je zadovoljstvo upoznati Liz danas u Windsoru. Ona je talentirana mlada fotografkinja čija nas je kreativnost i snaga oboje inspirirala. Hvala si podijelila svoje fotografije i priču s nama”, napisala je na Instagramu u svoje i Williamovo ime.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)


‘Čudesno je to vidjeti’

Princeza Kate ju je na susretu toplo zagrlila što je i ovjekovječeno na dirljivoj fotografiji. Mnogi su pohvalili tu lijepu gestu, a uz to i izgled princeze.

Rođakinja Kate Middleton prekinula šutnju: Otkrila kakvo je zaista princezino stanje

“Tako mi je drago što si opet s nama”, “Inspirativno”, “Ona je predivno ljudsko biće”, “Liz je tako talentirana djevojka. Šaljem snagu njoj i njenoj obitelji. Tako si nam falila, Catherine”, “Bravo Liz. Čudesno je vidjeti princezu od Walesa ponovno s Williamom“, nizali su se dražesni komentari.

Kate Middleton trenutno se bavi organizacijom velikog božićnog koncerta, a ovo je četvrta godina da ga kraljevska obitelj održava. Koncert će se održati u Westminsterskoj opatiji, a bit će emitiran na televiziji u sklopu programa “Christmas Eve as Royal Carols: Together at Christmas.”


Komentari