Kate Middleton opet mora u bolnicu: Nad kraljevsku obitelj se nadvila sjena, priča se i o promjeni krune

Kate Middleton (Foto: Guliver)

Britanska princeza Kate Middleton nedavno je objavila da je gotova s kemoterapijom te da se vraća svojim dužnostima u kraljevskoj obitelji. Zdravlje joj je sad stabilno, a trenutno se bavi priređivanjem božićnog koncerta koji organizira kraljevska obitelj.

Iako je najgore sad iza Kate, to ne znači da je gotova s odlascima u bolnicu. Ovaj tjedan mora se vratiti u bolnicu na rutinske preglede kako bi liječnici bili sigurni da se bolest ne vraća.

Novinarka i biografičarka Concha Coalleja na televiziji je objavila koji su sve koraci pred princezom. “Treba obaviti neke pretrage. Ako je rak u remisiji, morat će kasnije obaviti manji zahvat”, otkrila je javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)


Sve bi moglo ići brže od očekivanog

“Za sada je sve u redu. Međutim, ako pretrage pokažu da tretmani nisu bili dovoljni, bit će zakazan novi ciklus kemoterapije“, najavila se. Calleja nije govorila samo o budućnosti princeze od Walesa; otkrila je i da bi u kraljevskoj obitelji moglo doći do velikih promjena.

Nakon što je završila s kemoterapijama, Kate vodi novu neugodnu bitku: ‘To joj nanosi veliku bol’

Navodno je zdravstveno stanje kralja Charlesa III. ozbiljnije nego što se čini, a princ William sve više razmišlja o mogućnosti da uskoro preuzme prijestolje, prenosi Mirror.

Promjena krune bit će ubrzana. To uključuje i Harryja, jer se on vraća kraljevskim dužnostima, iako neće biti službene objave o tome”, naglasila Calleja, dodajući da je uvjet za to da se Meghan Markle ne vrati.


Komentari