Kap koja je prelila čašu: Kate Middleton šogorici Meghan nikad neće oprostiti jednu stvar

Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Guliver)

Kate Middleton navodno još uvijek gaji duboke osjećaje ogorčenosti prema Meghan Markle i princu Harryju nakon njihovog kontroverznog intervjua s Oprah Winfrey 2021. godine, piše New York Post.

“Kate je povukla vrlo jasnu liniju i ne mijenja mišljenje o njima”, rekao je izvor za spomenuti medij dodavši: “Nikad se nisu ispričali za svoje laži. Ali Williamu je teže jer mu je Harry brat. Cjelokupna situacija je baš užasna”.

I premda se o zategnutom odnosu dvojice braće naveliko govori već godinama, naročito nakon Harryjevih memoara u kojima je iznio detalje žestoke svađe s Williamom tijekom Sandringhamskog samita, u britanskim medijima trenutno kruže glasine i kako bi ipak moglo doći do pomirenja.

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram screnshot)

“Učinili su dovoljno štete”

No, ako je vjerovati pisanjima tamošnjih medija, supruga princa Williama nije oduševljena s idejom o pomirenju.

“Kate smatra da su Harry, a posebno Meghan, učinili dovoljno štete kraljevskoj obitelji i da će učiniti još više štete ako ih se pusti natrag”, rekao je izvor za Mirror UK.

Inače, napetosti između Sussexovih i kraljevske obitelji eskalirale su tijekom njihovog intervjua s Oprah. Harry je u istom izrazio razočaranje u svog oca dok je Meghan ispričala kako ju je Kate rasplakala.


Kate Middleton opet mora u bolnicu: Nad kraljevsku obitelj se nadvila sjena, priča se i o promjeni krune

Raspravljalo se o boji kože

Također, jedan od vjerojatno najpotresnijih dijelova spornog intervjua bio je onaj u kojem je Harry izjavila kako je njihovom sinu Archieju kraljevska titula oduzeta zbog boje kože.

“Uzeli su mu je, a nitko nam nije objasnio zašto. Prije nego što se dijete rodilo već su mu je uzeli i onemogućili mu sigurnost koju imaju drugi unuci. U medijima se pak pojavila informacija kako smo mi ti koji nisu željeli titulu.

Obitelj je s Harryjem u više navrata vodila razgovor o njegovoj boji kože, kako će to izgledati u obitelji, kako će se dijete uklopiti”, ispričala je Meghan tada, koja, baš kao ni Harry, nije željela otkriti kome je od članova obitelji najviše smetala činjenica da je Archie dijete iz braka miješane rase.


Komentari