Kandidatkinja iz ‘Braka na prvu’ zabrinula bolnim otkrićem: ‘Kad te napuste zbog tumora na mozgu’

Petra Meštrić i Hedviga Tandara (Foto: Josip Moler / CROPIX)

U prošlogodišnjoj sezoni showa ‘Brak na prvu’ gledatelji su upoznali Hedvigu Tandaru, kandidatkinju koja je pred malim ekranima podijelila svoju tešku životnu priču.

Naime, Hedviga ima epilepsiju, a u showu je tada otkrila detalje svoje bolesti.

Srušila sam se dan nakon svog rođendana i završila na hitnoj na Rebru. Bilo je jako vidljivo da postoji nešto, neka siva tvar koja ne bi trebala postojati na tom mjestu. Jako je blizu centra za govor, samo četiri milimetara je udaljeno pa nitko u Hrvatskoj nije odlučio probati to operirati jer postoji velika šansa da bi posljedica mogla biti ta da više ne pričam. To je bio početak kraja“, govorila je tad.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hedviga Ivana Tandara (@heddaivana)


Ljubav iz showa nije potrajala

I premda je s partnerom iz showa, Zoranom Babovićem, kliknula na prvu, ljubav nakon završetka snimanja sociološkog eksperimenta ipak nije potrajala.

Par je jedno vrijeme održavao vezu na daljinu, s obzirom na to da je Zoran dolazio iz Novog Sada, a onda je svatko krenuo svojim putem. No, Hedviga nije izgubila vjeru u ljubav, a ubrzo je pratiteljima na Instagramu otkrila kako je ponovno zaljubljena.

Tako se posljednjih mjeseci hvalila brojnim objavama na kojima je u društvu misterioznog muškarca čiji je identitet vješto skrivala od pratitelja, a onda je brojne zabrinula posljednjom snimkom na Instagramu.

Renata iz ‘Braka na prvu’ konačno pokazala novog dečka: Evo koga ljubi pjevačica iz Zagreba

 

“Kad te napuste zbog tumora na mozgu”

“Kad te napuste zbog tumora na mozgu pa se boriš još jače”, napisala je Hedviga te kratko dodala: “Toliko o tom. Ispada da bi trebala pisati zahvalnice. Možda i poslat košaru s voćem”.

Njezinu objavu mnogi su protumačili kao vijest da je ponovno doživjela ljubavni brodolom, međutim, Heda je ubrzo putem storyja objavila fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju dečka kojom je demantirala šuškanja o prekidu.

Inače, Heda je prošle godine otkrila kako su joj liječnici uveli novu terapiju lijekova te kako zbog iste postoji mogućnost da u budućnosti neće moći imati djecu. “Ovo je baš točka na i. Moram birati hoću li napraviti nešto za svoje zdravlje ili hoću li jednog dana moći roditi donekle zdravo dijete. Nažalost, morala sam donijeti tu odluku”, priznala je tad.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hedviga Ivana Tandara (@heddaivana)


Komentari