Kamere snimile trudnu Hanu Huljić: Pogledajte kako je pokušala sakriti trbuščić

Hana Huljić (Foto: Instagram)

Obitelj Petra Graše i Hane Huljić Grašo za nekoliko će mjeseci postati bogatija za još jednog člana. Kako je pjevač jučer otkrio za domaće medije, njegova supruga je po drugi put trudna.

Vijest je to koja je iznenadila i obradovala brojne obožavatelje ovog glazbenog para, tim više jer je Hana prije svega desetak dana snimljena u javnosti dok su za trudnoću znali samo najbliži članovi obitelji.

Naime, 33-godišnja Splićanka se 20. travnja pojavila na otvorenju izložbe “Univerzum kroz Ljubav” u Dioklecijanovim podrumima, a kamere su je tad snimile u društvu dugogodišnje prijateljice i kume, pjevačice Domenice Žuvele. Hana je na izložbi nosila široki sako koji se veže u struku, koji je sakrio njezin trbuh, pa se nije moglo ni naslutiti da je trudna.

Trudna Hana je prije desetak dana snimljena na otvorenju izložbe (Foto: InMagazin)

“Unijela je nešto posebno u naš život”

Također, tom prigodom je za IN magazin ispričala koliko je radosti u njihove živote unijela kćerkica Alba, koja će u srpnju proslaviti drugi rođendan.

“Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život”, priznala je Hana.

Kako je otkrila u razgovoru, mnogo joj pomažu dvije bake, ali temelj njihove obitelji je, naglašava, ljubav između Petra i nje.


Hana je opet trudna: Petar Grašo po drugi će put postati otac

Djeca su kruna njihove ljubavi

“To da dijete odrasta u ljubavi, što danas nažalost nije toliko često i uvijek mi je žao djece koja nemaju to i to mi je teška tema, tako da sam sretna da ona to ima. Tu ljubav i taj osmijeh”, izjavila je tad Hana.

Podsjećamo, Hana i Grašo su postali roditelji u srpnju 2022. godine kad je na svijet stigla malena Alba. Kći Tončija i Vjekoslave Huljić rodila je u splitskoj bolnici, nekoliko dana prije samog termina.

Inače, ranije iste godine, točnije, 19. veljače 2022., Hana i Grašo su izrekli sudbonosno ‘da’ u crkvi svetog Dominka u Splitu, a slavlje za tridesetak najužih članova obitelji i prijatelja organizirano je u jednom tamošnjem restoranu.


Komentari