KAKVA PALJBA PO ECIJI OJDANIĆ: ‘Loš izgled. Nekad je bila prava žena, ovo sad ništa’

Foto: Instagram

Domaća glumica, 47-godišnja Ecija Ojdanić, ne skriva koliko uživa u tjelovježbi i brizi o vlastitom tijelu. Poprilično je aktivna i na društvenim mrežama, a među najčešćim fotografijama upravo su one – iz teretane. Međutim, zbog nedavne se objave glumica našla na meti kritika.

Na Instagramu je Ecija objavila još jednu fotografiju nastalu upravo u teretani, a na njoj ponosno pokazuje vitku liniju i ravan trbuh pozirajući u šarenim tajicama i kratkoj majici.

“Tjedan koji počinje s jutarnjim treningom, mora biti dobar tjedan!”, napisala je ova ljubiteljica fitnessa i zaradila hrpu komplimenata. “Svaka čast… ja sam odustala, udaljim kadar i furam se na staru ‘slavu'”, poručila joj je tako kolegiva i prijateljica Bojana Gregorić Vejzović.

“Hvala, draga!  Ali imaš se ti čime još podičiti. Itekako!”, uzvratila je Ecija čiji su izgled pohvalili i brojni fanovi. “Prekrasnoćo jedna”, “Ecija s druge strane stvarnosti. U ogledalu! Hrabra fotografija koja ju prikazuje onakvom kakva zaista jest”, “Kako si zgodna”, tek su neki od njih.

Ipak, jednoj se pratiteljici Ecjiin fizički izgled nije svidio, što joj je bez problema i napisala. “Loš izgled. Nekad je bila prava žena, ovo sad ništa. Vratiti koje kilo. Ne vidim čvrstoću tijela, nemojte ženu lagati da je super”, poručila je.

Nekolicina je brzo stala u glumičinu obranu i poručila joj da se ne obazire na takve komentare, a ubrzo se oglasila i sama glumica.


“Ono što se možda ne vidi na slici jest mentalna čvrstoća, zbog toga i vježbam, prioritetno”, poručila je Ecija dotičnoj pratiteljici.

Foto: Instagram
Foto: Instagram


Komentari