‘KAKVA GLUPAČA’ Tatjana Jurić priznala kakvu je kobnu pogrešku zamalo napravila, i sama je još uvijek u čudu

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Poznata voditeljica Tatjana Jurić razgovarala je u jednom podcastu s jednako poznatim voditeljem Aleksandrom Stankovićem, a ono što je mnogima zapelo za oko bilo je upravo njegovo pitanje Tatjani Jurić.

Voditelj britkog jezika upitao ju je bi li ona zbog ljubavi napustila karijeru. “Da, bila sam čak spremna na to. Kakva glupača, ha?”, odgovorila je Tatjana. Zbog koga je točno to htjela napraviti, nije otkrila.

Inače, Tatjana je nedavno u podcastu “Ajmo iskreno s Dorijanom Klarićem“ otvoreno progovorila o raskidu zaruka s poduzetnikom Ivanom Zubakom.

“Svaki prekid je gubitak, čak i kad su mi prezentirali, nesvjesni realnosti, isti taj prekid kao dobitak, ja sam itekako vidjela da je to veliki gubitak. I to mi uopće nije sramota priznati”, priznala je Tatjana Jurić.

Foto: Instagram

Nakon iznenadnog otkazivanja zaruka, voditeljica nije krila da joj je to bio veliki šok.

“Moja posljednja veza, opet ću biti po portalima, taj prekid je za mene, ja ga doživljavam kao gubitak i to je za mene bio veliki šok. Iz ove današnje perspektive, ja to naprosto prihvaćam kao takvo i zahvalna sam da, kad sam cijelo to iskustvo zaokružila sam doživjela jedno oslobođenje, nekakav osjećaj olakšanja, jer sam shvatila OK, OK, točka. Nemam više pitanja, sve mi je jasno”, ispričala je.


Instagram

Usprkos svemu, voditeljica smatra da je bitno u životu imati trenutke koji nas slamaju, kao i trenutke koji su nam važni te će nam obilježiti život.

“Određena najava je otišla vani, a onda se to ipak nije dogodilo i da, priznajem, to je bilo i kompromitirajuće i u neku ruku ponižavajuće, ali to je sve život. Što ćemo se svi praviti da nam je sve super? Šta ću se ja sad praviti, ako sam jučer planirala svadbu, a sutra svadbe nema, da mi je baš svejedno?”, otvoreno kaže Tatjana Jurić.

Foto: Davor Puklavec/24sata


Komentari