FACA NA OCA: Evo kako danas izgleda sin Slavena Bilića koji osvojio i srce atraktivne manekenke

Foto: Facebook

Bivši hrvatski nogometaš i nogometni reprezentativac, Slaven Bilić (53) otvorio je u srijedu UNICEF-ov Muzej realnosti koji je ove godine dio Festivala svjetla u Zagrebu.  Bilić je poznat po svom humanitarnom radu; 2008. godine postao je UNICEF-ov veleposlanik dobre volje te je osnovao zakladu HNR “Vatreno srce” koja pruža humanitarnu pomoć djeci.

Iako se u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje u javnosti, ovih dana boravi u Hrvatskoj. Proslavljeni Vatreni pojavio se u ležernom izdanju, crnom sakou, crnoj majici, tamnom jeansu i jednostavnim crnim tenisicama.

Foto: Niko Goga

Podsjetimo, 1993. godine Bilić se oženio pravnicom Adrijanom, s kojom je kasnije dobio dvoje djece, kći Alanu i sina Lea. 2007. godine, nakon 14 godina braka, supružnici su se prijateljski rastali, a onda i razveli. Nakon godinu dana, Bilić je javnosti predstavio novu djevojku, Ivanu Đeldum, turističku menadžericu iz Rijeke, koja je od njega mlađa 15 godina. 2014. godine par je dobio prvo zajedničko dijete, kći Sofiju, a 2016. rođena im je druga kći, Nia. U rujnu 2018. godine par je dobio treću djevojčicu.

Iako djecu slavnog Vatrenog rijetko viđamo i o njima se malo zna u javnosti, najviše pažnje gotovo uvijek privlači najstariji sin Leo. Početkom siječnja u hotelu Esplanade u Zagrebu, viđen je u društvu atraktivne manekenke Lućane Mirko, a nakon što je ona otišla, u jednom trenutku pridružio im se otac Slaven. U ležernom izdanju otac i sin uživali su u kavi i razgovoru, otkrio je Story.hr

Foto: Facebook

Bilić Junior promijenio je svoj imidž iz temelja pa je iz ‘ljepuškastog dečkića’ izrastao u ozbiljnog rokera. Pustio je dugu kosu i veliku bradu. Nema sumnje da je naslijedio gene od atraktivnog oca, a po svemu sudeći nije mu mogla odoljeti ni zgodna Lućana.



Komentari