Joško Gvardiol uživa na hrvatskoj obali: Ponosno pokazao sestru Franku

Joško Gvardiol (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Hrvatska je s ovogodišnjeg Eura ispala prerano, što je Vatrenima ostavilo gorak okus u ustima. Međutim, sad su Dalićevi izabranici na godišnjem odmoru prije nego im otpočnu klupske obaveze. Tako se jedan od omiljenih Vatrenih, Joško Gvardiol odmara na našoj obali.

A kako se čini, trenutke odmora provodi u društvu svojih najmilijih. Tako je u Instagram priči objavio fotku sa sestrom Frankom i otkrio da uživaju u čarima Novigrada kod Zadra.

Podsjetimo, Joško je nedavno boravio na Viru gdje je tulumario u jednom klubu. Tamo je snimljen snimljen kako u zagrljaju s bosanskohercegovačkim folk pjevačem Osmanom Hadžićem pjeva njegov narodnjački hit ‘Ti mene ne voliš’.

Joško Gvardiol (Foto: Instagram)

Vatreni voli zapjevati na pozornici

Ta je objava oduševile njegove brojne fanove. “Najjači si bio od cijele ekipe, zaslužen odmor uživaj”, glasio je jedan od komentara brojnih pratitelja na Instagram profilu Joška Gvardiola.

A to Jošku i nije bio prvi put da je iskoristio priliku da zapjeva u klubovima. Tako se i 2022. popeo na pozornicu zagrebačkog kluba Mint i zapjevao s pjevačem Milanom Ankićem. Tad je izveo stari hit Petra Graše Ko nam brani.



Komentari