Josipa Lisac se obračunala s hejterima: ‘To nisu moje riječi, izuzetno su opasne’

Aleksandra Prijović i Josipa Lisac (Foto: CROPIX/kolaž)

Nakon što je nedavno održala koncert u Domu sportova, 74-godišnja glazbena diva Josipa Lisac na istom je otkrila kako je odbila nastup u zagrebačkoj Areni jer joj tamo, prema njezinom mišljenju, nije mjesto. Njezina izjava u medijima i javnosti je izazvala buru reakcija, a mnogi su istu protumačili kao uvredu srpskoj pjevačici, 28-godišnjoj Aleksandri Prijović, koja je u prosincu rasprodala čak pet Arena.

Aleksandra Prijović pet je puta napunila zagrebačku Arenu (Foto: CROPIX)

Nakon mnogobrojnih članaka na ovu temu, Josipa se o svemu odlučila oglasiti putem svog Facebook profila i u oštroj objavi održati lekciju svim hejterima.

‘To nisu moje riječi’

‘Čitam posljednjih dana zastrašujuće riječi s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanijela Aleksandri Prijović… To nisu moje riječi.. Te riječi su izmišljene… One su vaše’, započela je Josipa svoju objavu.

Širi se video: Mnogi su uvjereni da je Josipa Lisac ovim govorom bocnula Prijović

‘Izuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo! Povrijedili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povrijedili ste i mladu Aleksandru! Povrijedili ste ljude. Zašto?’, stoji u objavi koja je u samo nekoliko sati prikupila brojne lajkove i komentare podrške.


‘Niti u jednom trenutku nisam povjerovala da ste vi to izjavili. Ovo nisu vaše riječi i ovo niste vi. Divna Josipa’, ‘Mi znamo da je Josipa velika dama i umjetnica koja širi ljubav, ovo nikako ne mogu biti njezine riječi’, ‘Bravo Josipa, svaka čast, uvijek si bila gospođetina i takva i ostani’, samo su neki od komentara ispod njezine objave.


Komentari