Josipa Lisac javila se iz grada u kojem nije bila 36 godina: ‘Došla po traperice’

Josipa Lisac (Foto: Tomislav Kristo / CROPIX)

Josipa Lisac glazbena je diva koja svojom bogatom karijerom već godinama ima status legende na sceni. Osebujna pjevačica svojom pojavom učestalo privlači pažnju, a svaki njezin nastup poseban je doživljaj.

Podsjetimo, Josipa Lisac ove je godine navršila 74 godine, a na koncertu u veljači u Maloj dvorani Doma sportova, oduševila je publiku. “Ja sam se tresla uoči ovog koncerta, tresla sam se, Isuse Bože, pa neće doći nitko, to je velika dvorana, pa kako, pa kako”, izjavila je Josipa Lisac stotinama obožavatelja koji su joj pljeskali i bodrili je tijekom dvosatnog i unaprijed rasprodanog koncerta.

Također, pjevačica je aktivna i na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati gotovo 43 tisuće ljudi. Tamo je pratitelje obradovala novom fotografijom, iz grada udaljenog oko 170 kilometara od Zagreba, a koji je svojevremeno Hrvatima služio kao destinacija za kupovinu. Radi se o Trstu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Josipa Lisac (@josipa_lisac)


‘Došla po traperice’

Na fotografiju iz Trsta nizali su se brojni komentari. “Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi talijanska publika reagirala na tvoj glas i muziku”, “Stari jugoslavenski grad Trst”, “Carica”, “Najljepše mjesto na svijetu”, “Svi obožavamo divnu Josipu Lisac”, “Uživaj Josi”, navodili su.

Pozitivne komentare pisali su i drugi. “Nikad nije kasno za putovanja”, “Jedna je Josipa”, “Sunce našeg divnog glasa”, “Došla po traperice”, “Uvijek posebna”, “Moje duboko poštovanje”, komentirali su pratitelji.

Podsjetimo, nedavno su njezini obožavatelji imali priliku vidjeti je u nešto drugačijem izdanju. Na društvenim mrežama osvanuo je video cvjećara Saše Šekoranje, kojemu je u vrtu gostovala Josipa Lisac. Pokazao je kako izgleda priprema za sadnju povrća i cvijeća, pri čemu mu je pjevačica pomagala.

Josipu Lisac iznenadilo koliko joj je ljudi došlo na koncert: ‘Tresla sam se, Isuse Bože’


Komentari