Josip progovorio o Renatinom i Alanovom odnosu: ‘Vjerujem da je vidljivo i jasno’

Josip i Renata (Foto: RTL/kolaž)

Jedan od parova ovogodišnje sezone sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu’ su i Josip Krolo i Renata Dojčinović koje su eksperti spojili u showu. Međutim, unatoč činjenici da su “u braku”, između Josipa i Renate nije se dogodilo kemija, odnosno, za Renatu presudni “leptirići u trbuhu”.

Zbog svega navedenog, njihov odnos u posljednjim je epizodama zahladio, a istom je dodatno pridonijela činjenica kako je u sukobu između Danijele i Alana, Renata zauzela Alanovu stranu dok je Krolo čvrsto stao u Danijelinu obranu.

Ni u sinoćnjoj epizodi nije bilo ništa manje napeto, a Krolo je sad po prvi put odlučio prokomentirati napetosti između njega i supruge iz showa te otkriti što misli o Renatinom i Alanovom odnosu.

Istina izašla na vidjelo u ‘Braku na prvu’: ‘Ne da mi se više glumiti ovu farsu’

“Opravdavala je njegovo omalovažavanje”

“Budimo iskreni – strane se zauzimaju htjeli mi to ili ne. Vjerujem da je vidljivo i jasno da ga je opravdavala i branila… I njegove stavove i napade i zapravo njegovo omalovažavanje i vrijeđanje”, započeo je za RTL.hr Josip koji je istaknuo kako je Alanovo ponašanje bilo krajnje neprimjereno.


No, usprkos tomu što je Renata branila Alana, Josip ne misli da joj se on sviđa.

“Ne bih rekao da joj se sviđa, možda na polju fizičke privlačnosti, no nikako ne na polju emocionalne povezanosti. Renati je potrebno puno vremena i emocionalna povezanost, a manje intelektualna razina. Kod mene je obrnuto”, pojasnio je fitness trener.

Josip i Renata su zahladili odnos (Foto: RTL)

“Ona je otpočetka na strani muškarca”

Također, priznao je i kako je cijela situacija s Alanom dodatno zahladila njegov odnos s Renatom.

“Djelovao sam smireno i ravnodušno, no iznutra je tinjala i buktala lagana vatrica. Bio sam prije svega iznerviran i frustriran. Njezino zauzimanje takvih stavova i zauzimanje njegove strane je upravo to izazivalo u meni”, rekao je za domaći medij te za kraj poručio kako ga Renata nije iznenadila takvom reakcijom.

“Nije da nisam očekivao takvu njezinu reakciju jer od Renate se uvijek može očekivati dosljednost. Ona je od početka sociološkog eksperimenta bila na strani muškarca… To je vidljivo iz odnosa Ane i Alana, zatim i Nikoline i Antona gdje se uvijek priklanjala stavovima muškarca”, zaključio je Krolo.


Komentari