Jole iskreno o kraju ljubavi: ‘Nekad ljubav ode, ali život ide dalje’

Joško Čagalj Jole ima novu pjesmu (Foto: Ivan Brezec)

Joško Čagalj Jole, jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika koji je i ovo ljeto imao najuspješniju ljetnu turneju, ponovno je oduševio publiku novom pjesmom za koju kažu da će biti hit ove jeseni.

Pjesma “Samo danas” čiju glazbu potpisuje Jolin dugogodišnji suradnik Pero Kozomara, dok stihove potpisuje Alka Vuica. Iako pjesma tematizira prekid ljubavne veze, nosi prepoznatljivu Jolinu pozitivnu energiju i zarazan ritam koji jednostavno ne ostavlja mjesta za tugu.

Ideja u nastanku pjesme bila je da ovo bude tipični, ali moderniji Jole, s klupskim, modernim prizvukom. Poseban pečat pjesmi dala je kantautorica Alka Vuica, gdje je ovo njihova prva suradnja, dok aranžman potpisuje Leo Škaro.

“Nekad ljubav ode, ali život ide dalje”

Ova kombinacija kreativnih snaga savršeno se uklopila u Jolin stil, stvarajući pjesmu koja ne može proći nezapaženo.

“Publika od mene uvijek očekuje dobru atmosferu. Čak i kad pjevam o slomljenom srcu, mora biti s osmijehom. Nekad ljubav ode, ali život ide dalje, a fešta nikad ne prestaje i uvijek treba imati svjetlo na kraju tunela. Vjerujem da će se publici svidjeti novi zvuk.


Djeca i njihovi prijatelji su mi doma rekla da im tata zvuči u nekim momentima kao Avicii“, izjavio je kroz smijeh Jole, objašnjavajući zašto je odlučio spojiti ozbiljne stihove s veselim ritmom, unoseći optimizam u svaku situaciju.

Jole ispričao o propustu zbog kojeg mu se današnja supruga nije javljala: ‘Krivo sam to napravio’

Zabava se nastavlja

U spotu kojeg potpisuje Sandra Mihaljević, Jole se pojavljuje u ulozi automehaničara kojeg partnerica napušta bez riječi. No, u njegovom stilu, situacija se ubrzo preokreće kad u radionicu ulazi nova, atraktivna klijentica.

Kroz zaraznu melodiju i dinamičan aranžman, Jole šalje poruku da, i kad ljubav razočara, život ne staje – zabava se nastavlja.

Jolina vedrina, vesela melodija i nezaustavljiva energija godinama osvajaju publiku, a ovaj hit neizbježno će postati hit na svakom tulumu, ali i u klubovima, jer uz Joleta nema mjesta za razočaranja – samo za radost, osmijeh i ples.


Komentari