Jeste li uočili jedan detalj u novoj RTL-ovoj seriji: Nekim gledateljima ovo nije sjelo

Sjene prošlosti (Foto: RTL)

Sinoć je na RTL-u s emitiranjem krenula dugonajavljivana dramska serija ‘Sjene prošlosti’. Ljubav, osveta, moć, prijateljstvo, manipulacija i strah od gubitka samo su neke od tema koje se obrađuju u novoj RTL-ovoj seriji.

Radnja iste vrti se oko četiri prijateljice Marte, Olge, Paule i Ane čiji će ponovni susret pokrenuti niz dramatičnih događaja koji istovremeno otvaraju dinamičnu radnju serije.

Prva epizoda započinje šokantnim ubojstvom, ali identitet žrtve kao i počinitelja, za gledatelje još uvijek ostaje nepoznanica. Očekivano, nakon odgledane prve epizode, gledatelji su zatrpali društvene mreže reakcijama na istu, a jedan detalj, koji mnogima nije promaknuo, posebno se ističe među komentarima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sjene prošlosti (@sjeneproslosti)


“Već viđeni scenarij”

Naime, serija ‘Sjene prošlosti’ snimana je po turskoj uspješnici ‘Osveta u štiklama’, koja se u hrvatskoj prikazivala od 2018. do 2020. godine, a po svemu sudeći, neki gledatelji odmah su uočili sličnosti.

“Već viđeni scenarij, budite originalniji ubuduće”, “Gledala u turskoj verziji, ovi naši ni do koljena”, “Iskopirana serija”, “Očito nisam jedina koja je odmah prepoznala da je riječ o ‘Osveti u štiklama’, turska verzija mi je bila bolja”, pisali su oni koje nije impresionirala hrvatska inačica spomenute turske serije.

No, unatoč kritikama pojedinih, mnogi nisu skrivali oduševljenje novom RTL-ovom serijom.

Jelena Perčin o odnosu s Momčilom i ‘Sjenama prošlosti’: ‘Prelomila sam uz podršku bliskih ljudi’

“Zanimljivo od početka”

“Meni je bila odlična prva epizoda, najbolja serija od RTL-a do sada”, “Zanimljivo od početka”, “Serija je predobra! Napokon nešto novo i drugačije. Volim serije gdje se miješaju prošlost, budućnost i sadašnjost, a ova ima sve! Baš me opčinilo”, “Obećavajuće! Ekipa dobra, snimanje za pohvalu”, “Ima fin uvod u karakter glavnih junakinja što nije često u dramskim serijama, sviđa mi se”, neke su od pozitivnih reakcija koje se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Inače, serija ‘Sjene prošlosti’ okupila je neka od najpoznatijih glumačkih imena s ovih prostora pa tako četiri glavne protagonistice igraju Jelena Perčin, Marina Fernandez, Ana Maras Harmander te Dajana Čuljak.

Scenarij su radili Ozren Marod, Nikolina Čuljak, Aleksandar Kristek i Marjan Alčevski, a za režiju su bili zaduženi Goran Rukavina, Kristijan Milić, Ivan Pavličić, Stanislav Tomić i Rahela Jagrić Pirc.


Komentari