Jeleni Rozgi pristižu čestitke, ona emotivno poručila: ‘Ispunila se moja najveća želja’

Jelena Rozga (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica zasigurno je Jelena Rozga. Simpatična Splićanka iza sebe ima karijeru bogatu skoro tri desetljeća, a njezine pjesme redovno su na samom vrhu domaćih top ljestvica.

Publiku je osvojila kako svojim glasovnim mogućnostima tako i pristupačnošću, a odavno je pomaknula i zemljopisne granice.

Tako Rozga danas iza sebe ima čitavu vojsku vjernih obožavatelja čemu najbolje u prilog govori i njezina uspješna regionalna turneja pod nazivom ‘Minut srca mog’ koja rasprodaje neke od najvećih dvorana u regiji.

Koncert Jelene Rozge u Zadru (Foto: Jure Miskovic / CROPIX)

“Ispunila se moja najveća želja”

Beograd, Skopje, Zagreb, Novi Sad – gradovi su u kojima je pjevačica do sad održala spektakularne koncerte u sklopu turneje koja je započela u prosincu 2022. godine, a čiji je završni datum rezerviran za 2. studenog ove godine kad je zakazan koncert u sarajevskoj Zetri.

Uspjeh turneje ‘Minut srca mog’ prepoznat je i na sinoćnjem Story Hall of Fameu gdje je pjevačici uručena nagrada za regionalnu zvijezdu godine, a koliko joj znači ovo priznanje, najbolje govore riječi same pjevačice.

“Jako puno mi znači, drago mi je što je Story prepoznao veliki trud, puno smo moja ekipa i ja radili na turneji i napravili prelijepu priču, rasprodanu regionalnu turneju i zaista sam zahvalna i sretna što se ispunila moja najveća želja”, kazala je Jelena emotivno za Story.


Mnogi ne znaju da se omiljena pjevačica godinama bori s teškom bolešću: ‘Nekad je teško ovako živjeti’

Posebno emotivno u Zadru

Inače, posljednji u nizu koncerata u sklopu turneje Rozga je održala 8. ožujka ove godine u Zadru, a isti je za pjevačicu bio posebno emotivan jer je upravo ondje, prije 14 godina, započela svoju prvu samostalnu turneju.

“Presretna sam što sam s vama na ovaj tako poseban dan. Večeras slavimo upravo vas, moje drage snažne, hrabre predivne žene! Srce mi je puno kada u publici vidim majke, bake, žene, sestre, kćeri, supruge, prijateljice, ali naravno ne smijem zaboraviti ni gospodu koja su večeras ovdje s nama, što zbog mene, a što zbog svojih boljih polovica! Lijepo je konačno biti u mojoj Dalmaciji, među mojim Dalmatincima”, poručila je tad pjevačica.


Komentari