Jelena Rozga zabrinula pratitelje jednim detaljem u novoj objavi: ‘Ne mogu, a da ne gledam u to’

Jelena Rozga (Foto: Instagram)

Pjevačica Jelena Rozga objavila je na svom Instagramu snimku s putovanja te je otkrila da se trenutno nalazi u Italiji u Palermu.

U videu koji je podijelila može se vidjeti kako pozira i skakuće na stubama ispred Operne kuće, no osim zanimljivog outfita, pažnju pratitelja privukao je i jedan detalj zbog koji su se pratitelji zabrinuli da bi mogla pasti i ozlijediti se.

“‘Zaveži pertle”, “Jele špigetu zaveži, ozlijedit ćeš se”, “Ne mogu, a da ne gledam u odvezane vezice”, “Ispast će ti tenisica s noge, past ćeš”, pisali su joj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)


Kraj sezone

Inače, Jelena je otišla na zasluženi odmor nakon brojnih koncerata koje je odradila ove sezone.

Zadnji koncert u sklopu turneje ‘Minut srca mog’, koji će se održati 2. studenog u Sarajevu, se bliži, a pjevačica je nedavno na konferenciji za medije u glavnom gradu BIH suznih očiju najavila kraj svog glazbenog putovanja za ovu godinu.

“Strašno je koliko se tome radujem i koliko sam uzbuđena. Pripreme su već u punom jeku. Svaki koncert je bio emotivan, a ovaj će posebno biti jer je posljednji u sklopu ove turneje. Ovo je kao završetak jedne prekrasne priče, tako da će vjerojatno bit će puno suza, dolazi mi mama i još puno dragih mi ljudi”, rekla je.

Jelena Rozga objavila kraj pa je obuzele emocije: ‘Ovo je završetak jedne priče, bit će puno suza’


Komentari