Jelena Rozga otkrila što nikada u životu nije probala: ‘Oduvijek sam pazila na to’

Jelena Rozga (Foto: Josko Supic / CROPIX)

Jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica Jelena Rozga već godinama privlači pozornost javnosti svojim odličnim izgledom. Vezano uz svoj izgled, pjevačica često dobiva brojne komplimente, a sada je otkrila i čega se sve pridržava u prehrani.

“Ja sam oduvijek pazila koliko i što jedem, što unosim u svoje tijelo. Moji su Dalmatinci i uvijek se nekako jela najviše riba doma, što više povrća iz našeg sela, iz Blizne, domaće maslinovo ulje, a posljednjih par godina od kad imam velikih problema sa štitnjačom izbacila sam i gluten i laktozu i svašta nešto i što je najvažnije, ja ne pijem alkohol, nikad ga u životu nisam pila”, objasnila je pjevačica za InMagazin.

Podsjetimo, Jelena Rozga i ranije je komentirala koje su sve tajne dobrog izgleda. Svojevremeno je otkrila da je moguće postići odličan izgled uz dobru njegu, zdrav život, dovoljno sna i bez prevelikog stresa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)


Oduševila pratitelje

Također, Jelena Rozga često oduševljava svoje pratitelje fotografijama na društvenim mrežama. Nedavno je tako objavila kako pozira u jednostavnoj bijeloj majici i crnom odijelu u svom rodnom Splitu.

Njezine objave na Instagramu izazivaju mnoštvo komentara oduševljenih pratitelja koji pohvaljuju njezine kombinacije. Podsjetimo, Jelena je u ožujku ove godine otkrila dugo čuvanu tajnu, a radi se o njezinoj novoj pjesmi.

“Poklanjam vam ‘Od čega sam ja’, pjesmu za sve one žene koje su bar jednom, neku ranu, morale zašiti same… znam da znate osjećaj… Hvala od srca autoru, Ivanu Huljiću, koji je kroz prekrasne note i riječi udahnuo ovoj pjesmi ljubav koju sam vam htjela prenijeti”, najavila je pjevačica premijeru nove pjesme u ožujku.

Rozga otkrila ono što nitko ne bi očekivao: ‘Ovo ima samo 4 posto ljudi na svijetu’


Komentari