Jelena Rozga objavila kraj pa je obuzele emocije: ‘Ovo je završetak jedne priče, bit će puno suza’

Jelena Rozga (Foto: Nikola Vilic / CROPIX)

Bliži se zadnji koncert u sklopu turneje ‘Minut srca mog’ Jelene Rozge, koji će se održati 2. studenog u Sarajevu, a tom je prilikom pjevačica na konferenciji za medije u glavnom gradu BIH suznih očiju najavila kraj svog glazbenog putovanja za ovu godinu.

“Strašno je koliko se tome radujem i koliko sam uzbuđena. Pripreme su već u punom jeku. Svaki koncert je bio emotivan, a ovaj će posebno biti jer je posljednji u sklopu ove turneje.

Ovo je kao završetak jedne prekrasne priče, tako da će vjerojatno bit će puno suza, dolazi mi mama i još puno dragih mi ljudi”, rekla je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)


‘Više nije solo igračica’

Podsjetimo, Rozga je nedavno nastupila i u Budvi, u najvećem jadranskom open-air klubu. Tom prigodom je za medije rekla kako više nije solo igračica što je potaknulo glasine o vezi, koje je pjevačica kasnije direktno i potvrdila. Identitet odabranika još je nepoznat, no nakon koncerta u Primoštenu je rekla kako “gleda u najljepše plave oči”

Mediji su se ranije raspisali i o pomalo neobičnom ritualu ove pjevačice. Kako su mnogi primijetili na snimkama koje dijeli, Rozga se prije svakog nastupa prekriži da bi zatim energično “izletjela” na pozornicu.

Iza osmijeha Jelene Rozge krije se borba s okrutnom bolešću: Zovu je ‘tihi ubojica’, a njoj je promijenila život


Komentari