Jelena progovorila o ljubavi nakon Momčila: Sve je rekla jednim Oliverovim stihom

Jelena Perčin (Foto: RTL)

Glumica Jelena Perčin majka je troje djece – Lote, Maše i Jakše, a zbog majčinstva dugi niz godina nije prihvaćala dugotrajnije i opsežnije glumačke projekte. Sad kad su djeca porasla, a Jelena se rastala od glumca Momčila Otaševića, ponovno se može u većoj mjeri posvetiti karijeri.

Naime, početkom ovog tjedna je na RTL-u krenula nova serija “Sjene prošlosti”, a koja će ispričati priču o četiri snažne žene. Jedna od njih je i Marta Novak koju je utjelovila Jelena. Sada je domaća glumica progovorila o svojoj obitelji, ljubavi i novoj seriji koja pred male  ekrane, u večernjim satima, privlači velik broj gledatelja.

Kad je riječ o njezinoj djeci, glumica ne skriva ponos i ljubav, a ovom je prilikom otkrila što su njezine kćeri naslijedile od svoje majke. “Lota i Maša su jako različite i karakterno i fizički. Meni je teško procijeniti koja je što naslijedila od mene, to će bolje znati bliski nam ljudi. Možda bih rekla da je Lota naslijedila moju samostalnost, a Maša višak energije, neumorna je”, kaže glumica kroz smijeh.

Jelena Perčin-Marta. (Foto: RTL)

‘Vjeruj u ljubav’

Nadalje otkriva kako obitelj ljetne mjesece provodi u Konavlama i na Lopudu, a vrijeme uglavnom provode na plaži. “Naša svakodnevica je na plaži, osim perioda za ručak i popodnevni odmor. Sve troje moje djece obožava sunce, more i kupanje, čini se da su to najviše naslijedili od mene”, kaže glumica za Story i dodaje kako u večernjim satima uživaju u šetnji rivom sa sladoledom u rukama.

Nakon razvoda od Otaševića, pažnja javnosti je usmjerena na Jelenin ljubavni život. Međutim, na pitanje o tome ima li vremena za ljubav, glumica tek kratko kaže “Vjeruj u ljubav’ – pjevao je Oliver”, dajući do znanja da od ljubavi nije odustala.

Što se tiče nove serije u kojoj Jelena ima jednu od glavnih uloga, ne skriva radost zbog rada na uzbudljivom projektu s kvalitetnim i iskusnim glumcima. Dodaje i kako je jako zadovoljna načinom na koji je napisan njezin lik Marte.


Jelena Perčin-Marta. (Foto: RTL)

‘Mogla bi nas sve iznenaditi’

“Likovi su kompleksni, veliki je gušt graditi ulogu kad je dobro napisana”, kaže glumica. “Marta je dobro napisana uloga i jako mi je inspirativno istraživati je i kreirati. Kompleksna je, brza, inteligentna, ponekad nemilosrdna, beskrajno uporna, stopostotno koncentrirana na svoje ciljeve, ali ono što me najviše intrigira je pronaći njene motive. Mogla bi nas Marta sve iznenaditi”, kaže Jelena kroz smijeh i dodaje kako se jako dobro slaže s glumcem Jasminom Mekićem, koji u seriji igra Šimuna, Martina muža.

Nadalje, Jelena je ovom prilikom otkrila kako joj se kod ovog projekta jako svidjela činjenica da je fokus stavljen na odnos četiriju snažnih ženskih glavnih likova. “Nadam se da će biti više takvih projekata! Hrvatsko glumište zaista ima fenomenalne glumice i navijam da sve dobiju prostor da pokazu svoj talent. Ponosna sam i na svoj genijalni ansambl u HNK-u, velika je privilegija raditi u dobrom kolektivu! Moram priznati da me i kod ove serije privukao izbor suradnika, gluma je timski rad i jako mi je važno s kim radim”, zaključuje Jelena Perčin.

Jelena Perčin o odnosu s Momčilom i ‘Sjenama prošlosti’: ‘Prelomila sam uz podršku bliskih ljudi’


Komentari