Jelena Perčin se pohvalila lijepim vijestima: Čeka se reakcija Momčila Otaševića

Jelena Perčin (Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX)

Poznata domaća glumica, 43-godišnja Jelena Perčin, ovih dana ima razloga za slavlje.

Naime, kako se pohvalila na društvenim mrežama, njezina kćer Maša, koju je dobila u braku s bivšim suprugom, crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem, jučer je proslavila svoj 6. rođendan.

Proslava u krugu obitelji održana je u jednom restoranu na otoku Lopudu pokraj Dubrovnika, odakle je glumica rodom, a mnogi fanovi s nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će kćerkici čestitku za rođendan putem društvenih mreža uputiti i tata Momčilo.

Jelena Perčin (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

Ljetuje u rodnom kraju

Inače, glumica već neko vrijeme s obitelji uživa u svom rodnom kraju, a fotografije s ljetovanja rado dijeli s pratiteljima na Instagramu.

Osim Maše, Jeleni društvo prave i sin Jakša, kojeg je također dobila u braku s crnogorskim glumcem, te starija kćer Lota koju ima iz prvog braka.

Nakon ljetnog odmora, za glumicu kreće uzbudljivo poslovno razdoblje s obzirom na to da će je gledatelji pred malim ekranima od jeseni moći pratiti u novoj RTL-ovoj seriji.


Ovo je novi tv muž Jelene Perčin: Nekad je glumio zajedno s Momčilom

“Veselim se što to radim”

Riječ je o seriji pod nazivom ‘Sjene prošlosti’ u kojoj će Perčin utjeloviti jedan od glavnih ženskih likova.

Kako najavljuju s RTL-a, ova napeta i emotivna serija, uz brojne teme kojima se bavi, u fokus ipak najviše stavlja odnose četiriju snažnih ženskih glavnih likova, sa svim njihovim usponima i padovima, što je dosad bila prava rijetkost u domaćem televizijskom eteru.

“To je zapravo nešto što je većinu nas zaintrigiralo, to nam je bila motivacija za rad jer je zbilja rijetkost da su žene, i to četiri žene, tako vrlo dominantne i kompleksne. Veselim se što radim jedan takav projekt”, kazala je nedavno glumica.


Komentari