Jedna od najljepših hrvatskih sportašica slavila rođendan pa izbio incident: ‘Oprostite, susjedi’

Donna Vekić (Foto: Instagram)

Najbolja hrvatska tenisačica, Donna Vekić, je u dosada u svojoj bogatoj sportskoj karijeri ostvarila značajne rezultate, a na Olimpijskim igrama u Parizu, koje će se održati od 26. srpnja do 11. kolovoza ove godine, će braniti boje naše zastave.

Bit će joj to drugi po redu nastup na ovom elitnom sportskom natjecanju nakon Igara u Tokyu 2020. godine. Donna je poznata po svojim sportskim uspjesima, ali je tijekom vremena stekla i titulu jedne od najljepših sportašica. Tako je na društvenim mrežama prate brojni fanovi koji s oduševljenjem dočekuju svaku njezinu objavu.

Tako je prije koji dan, jedna njezina simpatična objava na Instagramu privukla posebnu pozornost, kada se dogodio i manji incident pa se slavna sportašica ispričala susjedima na mogućim neugodnostima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Donna Vekic (@donnavekic)


Proslava i … protupožarni alarm

Donna je 28. lipnja napunila 28. rođendan, ali ga je zbog sportskih obaveza proslavila tek nakon nekoliko dana. Tako je u srijedu pripremila malu zabavu koja se odvila se odvila u krugu bliskih prijatelja u Wimbledon Villageu.

Na prvoj fotografiji tenisačica pozira uz  dvije torte, dok se na drugoj fotki, odnosno video snimci, Donna naginje kroz otvorena vrata. Također je zamjetan i dim koji je izlazio iz apartmana, budući da su prskalice aktivirale protupožarni alarm zbog čega je krenulo i zviždanje. “Bolje ikad nego nikad”, stavila je u opis fotke tenisačica te dodala. “Oprostite susjedi”.

Ubrzo su počele pristizati i čestitke njezinih pratitelja. “Sretan rođenda hrvatskoj kraljici”, “Sretan rođendan Donna! Puno ljubavi i uspjeha na Wimbledonu 2024. te nadolazećim turnirima”, “Sretan rođendan i prolaz u treće kolo Wimbledona”, glase neki od komentara njezinih pratitelja.


Komentari