Je li Rimac ovim potezom potvrdio vezu s atraktivnom Valentinom: Jedan detalj ga odaje

Mate Rimac i Valentina Blažeković (Foto: CROPIX/Facebook/kolaž)

Naš poznati poduzetnik i inovator, 36-godišnji Mate Rimac, po svemu sudeći, ponovno je zaljubljen. Naime, Rimac je proteklog vikenda viđen u Donjem Miholjcu, u obiteljskoj kući 29-godišnje Valentine Blažeković za koju se šuška da je njegova nova djevojka, piše Index.

Kako navodi spomenuti medij, njegova personalizirana Nevera s tablicama Magla-1 nije prošla nezamijećeno u dvorištu njezine obiteljske kuće, a po slavonskom gradiću navodno se već neko vrijeme šuka kako im je Rimac novi “zet”.

Inače, Valentina je ranije na svom profilu na Facebooku objavljivala fotografije s Matom i njegovim automobilom, a vezu s istim sada nije željela komentirati.

Stavio točku na ‘i’ odnosa s bivšom

Ova atraktivna 29-godišnjakinja studirala je na privatnom fakultetu u Zagrebu nakon čega se zaposlila u odnosima s javnošću. Također, ovog ljeta otvorila je tvrtku za “savjetovanje u vezi s poslovanjem i drugim upravljanjem”.

I dok službene potvrde o novoj vezi nema ni od Rimčeve strane, jedan njegov potez mnogi su protumačili kao potvrdu kako je 36-godišnji inovator ipak ponovno zaljubljen.


Naime, Mate je jučer promijenio profilnu fotografiju na svom Facebook profilu pa se na istoj sada, za razliku od dosadašnje na kojoj je bio s bivšom suprugom Katarinom Lovrić, nalazi samo on.

Mate Rimac se javio iz inozemstva: ‘Nisam siguran, mogli bi me skratiti za glavu’

U braku bili tri godine

 

Podsjećamo, vijest o razvodu Mate Rimca i Katarine Lovrić stigla je u lipnju ove godine, a mnogi su tada ostali u šoku s obzirom na to da je par zajedno bio još iz srednje škole, a u braku su bili tek nepune tri godine.

I premda Rimac, kao ni bivša mu supruga, ni tada nije želio komentirati svoj privatni život, u javnost su dospjele informacije kako je do razvoda došlo zbog različitih pogleda na život.

“Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu”, kazao je tada izvor blizak paru.


Komentari