Javnost nagađa o novoj turbulenciji u životu Žanamari: ‘Sinoć ste opet krenuli s tim pitanjima’

Žanamari Perčić (Foto: Instagram)

U javnosti se već duže vrijeme šuška o bračnim problemima pjevačice Žanamari Perčić i njenog supruga, glazbenika Marija Perčića, poznatijeg pod umjetničkim imenom Joshua Macks. Prve glasine o njihovim nesuglasicama i mogućem razvodu pojavile su se krajem srpnja prošle godine, a potaknute su manjkom zajedničkih fotografija glazbenog para na društvenim mrežama.

Tijekom cijele godine niti jedno od njih dvoje nije potvrdilo ili demantiralo glasine, iako su, s vremena na vrijeme, objavljivali znakovite poruke koje su se dale protumačiti na određen način. Ovog puta pažnju je privukla Žanamari nakon što je na Instagramu pozvala pratitelje da joj postavljaju pitanja, što je rezultiralo brojnim upitima o njenom ljubavnom životu.

“Ajmo ispočetka. Sinoć ste krenuli s pitanjima doslovno 99 posto o ljubavnom životu. To smo već odavno shvatili da je moja stvar. Ako ste u njemu, znate! Ajmo vidjeti koje su nam još zajedničke teme”, napisala je pjevačica pokušavajući tako skrenuti pozornost s bračnih špekulacija.

Žanamari (Foto: Instagram screenshot)

Otkrila nekoliko detalja o sebi

Fanovi su potom nastavili s pitanjima, a pjevačica je otkrila da joj je u životu najvažnije zdravlje. Također, priznala je da bi voljela dodati još nekoliko ukrasa na tijelu, ali da trenutno nema vremena za to.

Jedan pratitelj ju je upitao tko joj je od slavnih osoba privlačan, na što je Žanamari odgovorila da joj se sviđaju “akcijski junaci”. “Kad sam bila tinejdžerka sjećam se da sam bila zaljubljena u Jeana-Claudea Van Dammea, a u 20-ima to je bio Jason Statham. Uvijek sam voljela zločestog dečka sa uglađenim manirima. Buntovnik i džentlmen”, napisala je.

Podsjetimo, Žanamari je krajem srpnja prošle godine obrisala sve fotografije sa suprugom na Instagramu, a kratko nakon toga je objavila i misteriozan citat u kojem je pisalo: “Budite s onom osobom koja vam kada izlazite van kaže da se čuvate, a ne bude ljuta zbog toga. Partnerstvo, a ne vlasništvo”.


Nakon glasina o razvodu oglasila se Žanamari: ‘Prijateljstvo i lijepi trenuci su ono što se pamti’


Komentari