Jasmin Stavros odrekao se poroka zbog jedne žene: ‘Dotaknuo sam dno, njezini me nisu mogli vidjeti’

Jasmin Stavros (Foto: Paun Paunovic / CROPIX)

Legendarni glazbenik Jasmin Stavros napustio nas je prije godinu dana u 69. godini, nakon kratke i teške bolesti, karcinoma kostiju. Iza velikog glazbenika ostala je bogata ostavština, a svi koji su ga poznavali slažu se da je bio ‘veliki čovjek’.

Naime, Jasmin Stavros bio je 40 godina u braku sa suprugom Žarkom, a za sobom je ostavio i dva sina. Također, Jasmin je svojevremeno poručio da je zahvalan što mu je supruga unaprijedila život jer je u mladosti on bio jako buran te se nadao da će pronaći nekoga poput nje. Ipak, njihova ljubav nije bila bez problema.

“Njezini me roditelji uopće nisu željeli za zeta. Bila je kao anđeo, svetica, a ja čovjek koji je dotaknuo dno života, živio razvratno do bola dok nisam nju upoznao”, priznao je Stavros jednom prilikom. Inače, zbog supruge se odrekao poroka.

Nastup Jasmina Stavrosa (Foto: Paun Paunovic / CROPIX)

‘Spiskao sam brdo novca’

“Tražio sam dopuštenje od njezina pokojnog oca mogu li se dopisivati s njom, ali nije me prepoznao. Za Rusiju sam se, naime, morao ošišati. Rekao je da nema vremena razgovarati jer radi. Požalio sam se Žarki da joj otac neće sa mnom pričati, a ja za tjedan dana moram u Rusiju na šest mjeseci. Zato smo se nabrzinu vjenčali jedan četvrtak i skupa otišli u Rusiju”, rekao je pjevač za 24 sata.

Također, pjevač je navodio da mu je vjera bila vrlo bitna te da su on i Žarka živjeli u predbračnoj čistoći. “Nismo spavali prije braka. Danas je to, nažalost, rijetkost. Tada sam hodao s djevojkom koja je tako odgajana i živjela je vjeru i do prve bračne noći smo čekali”, naveo je Stavros u istom intervjuu. Nadalje, osvrnuo se i na zaradu od glazbe.

“Cijelu zaradu nosio sam kući na stol. Zarađivao sam duplo pa i tri puta više od oca. Nagovarao me da kupim zemlju, stan, nešto, a ja sam sve potrošio, zalumpao, u Londonu, Rimu. Spiskao sam brdo novca i nije mi žao”, opisao je pjevač svojevremeno. Inače, Jasmin i Žarka živjeli su nedaleko od Jastrebarskog, a susjedi su komentirali kako je bio vrlo prizemljen pa bi često popričao s njima.


Alen Islamović u invalidskim kolicima: ‘I pod bolovima pjeva, kapa do poda’

Zaključno, pjevač je govorio i o razdobljima u životu kojima se ne ponosi. “Moram priznati, bilo je perioda kad sam ja isto uzimao opijate, kad sam uzimao alkohol, moram priznati, da lažem, nema smisla! Onda sam vidio da moji prijatelji umiru kraj mene, ja sam dotakao dno života! Baš sam bio u toj jednoj fazi životnoj i onda sam rekao stop! Više toga nema. U to vrijeme nije bilo pomoći nekih komuna, da ti netko pomogne, tad sam se morao vaditi sam”, govorio je Stavros.


Komentari