Janko Popović Volarić sa sinom na posebnom mjestu: ‘Imali smo uspone i padove’

Janko Volarić Popović (Foto: Instagram/Screenshot)

Poznati hrvatski glumac Janko Popović Volarić pohvalio se na društvenim mrežama kako je imao nezaboravno iskustvo snimajući novu dokumentarnu seriju za HRT “Planine”. Tim povodom ponosno je objavio sliku svog sina Davida koji je također glumio u seriji i s kojim se penjao na planine.

“Moj sin David i ja snimali smo krajem ljeta svoje uspone i padove na Bijelim stijenama i Bjelolasici u HTV-ovoj seriji Planine. Sreli smo medvjede, lisice, srne, jelene, a malo i jedan drugog”, napisao je glumac u opisu fotografije.

U emisiji se raspričao s svom životu, a pogotovo o trenutku kada je sa samo 20 godina posao otac.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric)


‘David je krasan čovjek’

“Jako sam rano postao otac. Bio sam tada jako, jako mlad. Ali, puno je vremena prošlo, David je krasan čovjek i zapravo se uvijek postavlja to pitanje godina, moraš u jednom trenutku shvatiti da si odgovoran. Ja sam u tomu na neki način uspio, i njegova mama naravno. Živimo već jako dugo jedan normalan život oca i sina”, rekao je Janko.

“Mi se baš i ne gledamo s tom razlikom u godinama i naš odnos je potpuno normalan. Kažu mi da bih mogao s njim izlaziti, ali ne pada mi na pamet”, dodao je glumac.

Inače, Janko je Davida dobio s pjesnikinjom Ines Peruško Rihtar, s kojom nikada nije stao pred oltar, no početkom ovog mjeseca Janko se u tajnosti vjenčao s kantautoricom Lovorkom Sršen.

Janko i Lovorka zajedno su oko tri godine, a svoju su vezu od početka držali daleko od očiju javnosti. Njihova odluka da ne dijele detalje romantične veze s medijima pomogla im je da izbjegnu znatiželjne poglede i medijski pritisak.

Nakon vijesti da čeka dijete s glumicom, Bogdan viđen kako se za ruke drži s nekim drugim


Komentari