Jacques se podvrgnuo popularnom zahvatu pa otkrio detalje: ‘Nismo ništa manje vrijedni’

Jacques Houdek (Foto: Matija Djanjesic / CROPIX)

Da estetske korekcije nisu rezervirane samo za žene te da iste u 2024. godini zaista ne bi trebala biti tabu, najbolje govori i posljednja objava Jacquesa Houdeka.

Naime, pjevač je putem Facebooka otkrio obožavateljima da se podvrgnuo zahvatu koji je u posljednje vrijeme sve popularniji među muškarcima, a o kojemu je 43-godišnjak odlučio otvoreno govoriti.

Tako je ‘Gospodin Glas’, kako mu mnogi tepaju, obavio zahvat presađivanja kose.

“Nismo ništa manje vrijedni”

“Misliš da ja nemam pravo (na doživotnu ćupu) samo zato što sam muško? Mogu podnijet’ tišinu, mogu ponijet’ težinu, ali ako odeš (kosice moja), ja ne mogu nositi taj teret. Ma, dajte, prosim vas…”, započeo je pjevač.

“Kosa i njeno presađivanje, problem gubitka kose, da budu tabui u 21. stoljeću? No way! Zato imamo domaće stručnjake koji na najefektniji mogući način rješavaju taj problem, pa i muškarcima, zamislite.


Dakle, nismo ništa manje vrijedni i ne gubimo na muškosti; nego baš suprotno”, nastavio je 43-godišnji glazbenik.

Jacques Houdek pokazao kako se hladi od nesnosnih vrućina: ‘Šlaufek sim, šlaufek tam’

Popularan zahvat među muškarcima

“Destigmatizirajmo taj problem, i ako nas smeta, pomozimo si i iskoristimo znanje naših stručnjaka! Da, da, nije potrebno odlaziti ni na istok, ni na zapad, ni sjeverno, ni južno – sve mi imamo doma, samo još bolje, konkurentnije i dugotrajnije”, dodao je Jacques te za kraj poručio:

“Pa kaj ne ‘zgledam fenomenalno? Živjela nam različitost; živjeli i kosmati i ćelavci”.

Inače, prema svjetskim statistikama, pri samom vrhu najtraženijih zahvata koje muškarci traže upravo je transplantacija kose, a istom su se zahvatu podvrgnuli i chef Ivan Pažanin kao i pjevač Tony Cetinski.


Komentari