Jacques Houdek ne odmara niti sekunde: Fanovima je otkrio uzbudljive novosti

Jacques Houdek (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Poznati hrvatski pjevač Jacques Houdek ima pune ruke posla. Nedavno je bio na turneji u Kini, a poslovno je otputovao i u Italiju. Bez obzira na veliki broj obaveza, pjevač je našao malo vremena za sebe i uspio se opustiti na Praznik rada.

Na društvenim mrežama Houdek je podijelio fotografiju na kojoj leži na travnjaku i priprema se za piknik. “Prvomajski piknik može početi. Sretan vam Praznik rada, dragi moji, i nadam se da bu’te se lepo podružili na nekom dobrooom roštilju”, poručio je.

Pjevač je dodao da, iako možda tako ne izgleda, i on radi na današnji dan. “Sa svojim sam profama u Italiji i dalje marljivo i sustavno delamo na glasu. Dar se poštuje, talent se brusi, uči se celi život! Tak’ ja to vidim Lepi pozdrav svima iz belle Italije”, napisao je Jacques Houdek. “Tako se da uživati”, bio je jedan od komentara.

Velika strast

Podsjetimo, Houdek je karijeru izgradio na talentu i glasu, stoga i nije čudno što ga danas nazivaju ‘Gospodin Glas’, a tako se zove i njegov vokalni studio. Pjevač je nedavno govorio o tome što ga više veseli, podučavanje ili koncerti.

“I jedno i drugo me ispunjava i veseli, puni nekom posebnom energijom. Obožavam raditi s talentima, prenositi znanje i vokalno odgajati nove generacije pjevača. Glas je moja strast, kao najljepši instrument, i s velikim užitkom radim u svom vokalnom studiju “Gospodin Glas” u koji mi dolaze i profesionalci i amateri svih uzrasta, iz svih dijelova Lijepe Naše, ali i iz cijele regije.


Koncerti su, pak, neprocjenjiva glazbena putovanja s mojom publikom koja mi je vjerna već više od 20 godina i transmisija energije koju je teško riječima opisati – to se osjeća i to me motivira za daljnje stvaranje. Održao sam na tisuće nastupa i koncerata, i svaki je jedinstven na svoj način. To je uvijek stvaranje novih uspomena i druženje s ljudima koji podržavaju moj umjetnički rad te razumiju i osjećaju glazbu koju stvaram”, rekao je Houdek.

Znate li kako se zapravo zove i preziva Jacques Houdek: Malo ljudi zna njegovo pravo ime

Vječna inspiracija

Također, Houdek je govorio i o tome što je on naučio od svojih učenika te kako je to utjecalo na odgoj njegove djece. “Svoju djecu, Sofiju i Davida, odgajam da izrastu u poštene, dobre i radišne ljude. Obožavam ih i oni su moja najveća sreća, neopisiva ljubav i vječna inspiracija, motiv i svrha postojanja.

Biti roditelj danas je poseban izazov, no mislim da sam sa suprugom Brigitom dosad uspio odgojiti prije svega dobre mlade ljude – ono što me najviše veseli jest to što smo kod njih razvili empatiju za druge i što ih vodimo po principu živimo jedni ZA druge, a ne jedni pored drugih”, zaključio je.


Komentari