Izvori bliski Rimčevima otkrili što je presudilo njihovom braku: ‘Katarina nije navikla na to’

Mate Rimac sa suprugom u Neveri (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Nakon što je u utorak u medije dospjela informacija kako se Mate Rimac razveo od supruge Katarine Lovrić nakon samo tri godine braka, u javnosti su krenula i šuškanja o razlozima ovakve odluke.

I dok se ni Mate ni Katarina nisu oglašavali o ovoj temi, izvori bliski paru sad su otkrili što je presudilo njihovom trogodišnjem braku.

“Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađi. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci”, rekao je izvor za Slobodnu Dalmaciju.

Mate Rimac i Katarina Lovrić (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

“Katarina nije navikla na to”

Također, navodi se i kako je Katarina navodno ovih dana otputovala iz Hrvatske kako bi imala svoj mir nakon razvoda za koji, kako naglašava izvor blizak paru, nije kriva treća osoba.

“Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu”, rekao je izvor za spomenuti medije.

Inače, nakon što su se mediji raspisali o razvodu, Mate je isti simbolično potvrdio i pojavivši se na predstavljanju robotaksija bez vjenčanog prstena na ruci.


Rimac otkrio koliko će koštati vožnja robotaksijem: Luksuzno vozilo sve je ostavilo bez daha

Okretali vola od 800 kilograma

Podsjećamo, Katarina i Mate upoznali su se prije 17 godina u Livnu, odakle su oboje rodom. Upoznao ih je Matin rođak, a ljubav je planula deset godina kasnije.

Par se vjenčao 2021. godine i to dva puta. Najprije su u svibnju imali tajno vjenčanje pred matičarom na obali u sklopu Vile Dalmacija u Splitu, a onda su se u srpnju vjenčali u crkvi u okolici Livna.

Mediji su tada pisali kako im je prvi ples odsvirao Momčilo Bajagić Bajaga, dok je goste na svadbi zabavljalo i Zabranjeno pušenje. Mladenka je, prije odlaska u crkvu, bacala jabuku preko kuće, a dan nakon svadbe se okretao vol od 800 kilograma.


Komentari